Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, necruţător la adresa cuplului de apărători centrali al FCSB-ului: ”Nu ştiu dacă sunt cei mai slabi fundaşi din toate timpurile, dar aşa par” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, necruţător la adresa cuplului de apărători centrali al FCSB-ului: ”Nu ştiu dacă sunt cei mai slabi fundaşi din toate timpurile, dar aşa par” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Miercuri seara, FCSB a suferit a doua înfrângere din campiona din acest sezon. În deplasarea cu Farul Constanţa, roş-albaştrii au fost răpuşi cu scorul de 3-1. În urma partidei, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a fost necruţător la adresa cuplului de apărători centrali al vicecampioanei.

După ce reuşise să o înfrângă pe CFR Cluj în ultima etapă, Farul Constanţa a învins-o pe FCSB în a opta rundă a Ligii 1, cu acelaşi scor, 3-1.

Echipa pregătită de Gică Hagi a fost în control pe tot parcursul meciului şi a expus toate slăbiciunile FCSB-ului, în frunte cu cele din apărare.

Joonas Tamm şi Joyskim Dawa au prins din nou o seară ”de graţie” şi au gafat decisiv la câte un gol al dobrogenilor.

Dacă Nicolae Dică a refuzat să îşi critice vreun jucător în urma unui nou rezultat negativ, Basarab Panduru nu s-a sfiit din a îi desfiinţa pe cei doi.

Expertul Orange Sport a afirmat că cei doi par a fi ”cei mai slabi fundaşi din toate timpurile”, luându-l în special în colimator pe Dawa.

Basarab Panduru, necruţător la adresa cuplului de apărători centrali al FCSB-ului

Dacă rămân la echipă? Că ai o teamă în mom asta, după rezultate, după locul din clasament, că te dă afară. De ce să nu mai joace Dawa?

Tamm de ce ar juca? Măcar Tamm dă gol. Sunt la fel, acelaşi jucător. Nu ştiu dacă sunt cei mai slabi fundaşi din toate timpurile, dar aşa par.

Mi se pare că Dawa nu ştie fotbal, mi se pare că abia începe să inveţe ceva din fotbal acum, la FCSB. Ce am văzut de el în seara asta mă face să mă iau cu mâinile de cap.

E singurul fundaş din lume care are ghetele tocite la călcâi. Când dă pasa, mă uit de jumătate de an să văd cu ce dă şi dă cu călâciul.

Zici că e rapid, dar el doar recuperează mingile pe care le pierde”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

În următoarea etapă a Ligii 1, FCSB va primi vizita lui FC Voluntari, în timp ce Farul o va înfrunta pe FC Argeş, tot la Ovidiu.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare