Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care îşi dorea să joace pentru FCSB ”toată viaţa”: ”Am fost stelist disperat, nu am ascuns niciodată treaba asta” | EXCLUSIV

Fotbalistul care îşi dorea să joace pentru FCSB ”toată viaţa”: ”Am fost stelist disperat, nu am ascuns niciodată treaba asta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Alex Chipciu (33 de ani) s-a destăinuit despre plecarea de la FCSB. Fostul internaţional român a recunoscut că a fost oarecum forţat de circumstanţe să plece de la club şi a dezvăluit că, la acel moment, şi-ar fi dorit să rămână alături de vicecampioană ”toată viaţa”.

Alex Chipciu a îmbrăcat tricoul FCSB-ului în ultima perioadă de succes a clubului, când roş-albaştrii reuşeau să cucerească trei titluri la rând.

Sosit la Bucureşti de la Braşov în schimbul sumei de un milion de euro, în ianuarie 2012, fostul internaţional român a devenit rapid om de bază la club.

Chipciu a reuşit să însumeze 169 de apariţii, 34 de goluri şi 38 de pase decisive în tricoul roş-albastru, pe care a fost nevoit să îl lase în vara lui 2016.

După ce au ratat titlul pentru prima dată după trei ani, presiunea din partea fanilor şi oferta profitabilă primită de FCSB şi jucător au dus la despărţirea dintre cele două părţi.

Într-un interviu cu Orange Sport, Chipciu a recunoscut că, la acel moment, şi-ar fi dorit să rămână la alături de roş-albaştri ”toată viaţa”, punctând cât de chinuitoare a fost plecare în Belgia.

Fotbalistul care îşi dorea să joace pentru FCSB ”toată viaţa”

Am fost stelist disperat, nu am ascuns niciodată treaba asta şi mi am dorit... din punctul meu de vedere, la mom acela, aş fi vrut să rămân la Steaua (n.r. FCSB) toată viaţa.

Dar a fost cu salariu, cu mediatizare, bla, bla... şi suporterii că nu mai facem, nu mai dregem, ceea ce e absolut normal. Mi-am luat ghiozdanul şi am plecat.

Şi la engleză eram penibil, nu ştiam nimic, eram mort, dacă voiai să vorbeşti cu mine, nu ştiam nimic. Mi-am luat un dicţionar şi am banghit până am ajuns acolo.

Am vorbit cu oamenii în engleză pe acolo, am dat şi un interviu, când eşti forţat să faci ceva, faci! Că nu ştiam nimic”, a declarat Alex Chipciu, pentru Orange Sport.

Între timp, relaţiile dintre FCSB şi Chipciu s-au răcit, iar fostul internaţional român a făcut pasul la marea rivală la titlu, CFR Cluj, în iarna lui 2020.

Alături de campioană, jucătorul de 33 de ani a mai cucerit trei titluri de campion.

Afla mai multe despre: alex chipciu 

viewscnt
Articole similare