Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chipciu, la un pas să ajungă sub comanda lui Mutu! "Am dezvoltat o relaţie foarte ok cu el". Cum l-a cucerit pe "Briliant" | EXCLUSIV

Chipciu, la un pas să ajungă sub comanda lui Mutu! "Am dezvoltat o relaţie foarte ok cu el". Cum l-a cucerit pe "Briliant" | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

Ajuns la U Cluj în această vară, Alex Chipciu (33 de ani) a dezvăluit că exista posibilitatea ca transferul său la echipa nou-promovată să nu mai fi avut loc. Antrerior, fostul internaţional român primise o propunere interesantă din partea lui Adi Mutu (43 de ani).

Alex Chipciu a debutat la echipa naţională în toamna lui 2011, pe când avea doar 22 de ani, pe finalul carierei sub tricolor a unuia dintre cei mai mari jucători ai României, Adi Mutu.

Ca orice tânăr fotbalist român, Chipciu l-a idolatrizat pe ”Briliant”, pe care l-a numit un ”zeu”, şi a recunoscut că era una dintre marile sale dorinşţe să evolueze alături de acesta.

Visul actualului jucător de la U Cluj s-a îndeplinit, iar o relaţie frumoasă s-a legat între cei doi, care a fost la un pas de a duce la o colaborare în urmă cu un an.

Proaspăt instalat pe banca nou-promovatei FC U Craiova, Mutu a dorit să îl aducă pe Chipciu în Bănie, dar mutarea nu s-a materializat, probabil pentru că fotbalistul nu dorea să plece din Cluj, unde s-a stabilit cu familia sa.

Cât despre un transfer la Rapid, Chipciu a fost categoric că ”nu se pune problema”, întrucât trecutul său roş-albastru nu ar fi pe placul fanilor.

Alex Chipciu, la un pas să ajungă sub comanda lui Adi Mutu

L-am prins şi jucător la naţională, am jucat 5-10 meciuri, pentru că erau ultimele meciuri din cariera de fotbalist, Şi ţin minte chiar când am debutat, mi-a părut rău, pentru că a avut o escapada atunci, în San Marino, şi urma să joc în atac cu el şi cu Torje în stânga.

Şi el nu a mai jucat, pentru că a avut acea escapadă şi eram supărat. Apoi am dezvoltat o relaţie foarte ok cu el, am vorbit de multe ori, când a fost la Craiova, am avut un moment când eram la CFR şi a dorit să mă ia acolo.

Chiar glumeam cu el ce ar fi însemnat să mă duc cu el la Rapid, ce ar fi însemnat cu suporterii acolo, glumind, nu se punea problema. E un antrenor foarte bun, foarte inteligent ca persoană.

A avut şi antrenori mari, nu e o surpriză să reuşească, plus că e un antrenor dedicat, căruia îi place să joace fotbal. Ca fotbalişti nu ne putem compara, pentru că el a fost zeu pentru România, a jucat pentru echipe foarte mari”, a declarat Alex Chipciu, pentru Orange Sport.

46 de apariţii şi şase reuşite a reuşit să însumeze Alex Chipciu sub tricolor, în timp ce Adi Mutu a punctat de 35 de ori în 77 de apariţii pentru România, purtând banderola de căpitan în 10 partide.

Chipciu este jucătorul care i-a pasat decisiv lui Mutu la ultimul său gol pentru echipa naţională, în martie 2013, împotriva Ungariei.

Afla mai multe despre: alex chipciu 

viewscnt
Articole similare