Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

1.3 mil.€, suma transferului lui Kait de la Rapid! MM: "Ştiu despre interes / Vrea 30.000 de euro net pe lună" | EXCLUSIV

1.3 mil.€, suma transferului lui Kait de la Rapid! MM: "Ştiu despre interes / Vrea 30.000 de euro net pe lună" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Mattias Kait (24 de ani) a devenit un fotbalist interesant şi căutat de cluburile din străinătate, la mai puţin de un an de când a fost transferat de Rapid Bucureşti. De altfel, clubul "vişiniu" şi reprezentanţii jucătorului au fixat preţul mijlocaşului, care se ridică la peste un milion de euro.

Rapid vrea să vândă scump din nou. Pentru ce sumă poate pleca Mattias Kait

Giuleştenii tocmai l-au vândut pe Rareş Ilie în Ligue 1 pe Rareş Ilie, iar când au tras linie au rămas cu 1.8 milioane de euro. ACS Juniorul primeşte 1 milion de euro, iar 200.000 de euro se duc spre alte echipe care l-au format în perioada junioratului. 

Întrucât Rapid are în lot fotbalişti atractivi pentru transferuri, conducătorii au dorit să lămurească situaţia unui alt jucător important. 

Jurnalistul Orange Sport, Ovidiu Ionescu, a anunţat că Rapid şi reprezentanţii lui Mattias Kait s-au înţeles asupra sumei dintr-un transfer ulterior. În schimbul mijlocaşului estonian de naţională, giuleştenii vor să încaseze 1.3 milioane de euro. 

De asemenea, titularul din echipa lui Adrian Mutu ţinteşte un salariu de 30.000 de euro la următoarea echipă. 

"E o ştire adevărată. Nu ştiu sigur dacă Rapid vrea să-l vândă pe Kait sau Kait vrea să plece de la Rapid. Cert e că preţul lui e 1.3 milioane de euro, iar salariul pe care-l doreşte jucătorul e 30.000 de euro net pe lună. Nu ştiu dacă vor cei de la Rapid sau Kait ar vrea să plece de la Rapid şi s-au înţeles ca suma de transfer să fie asta", a declarat jurnalistul Ovidiu Ionescu la Sport Report. 

În această vară, au apărut informaţii despre interesul unei echipei din Elveţia care ar fi dorit să-l transfere pe Kait, dar suma oferită nu a fost pe placul conducătorilor de la Rapid. 

În schimb, Mihai Stoica a dezvăluit că Mattias Kait ar fi putut ajunge în Franţa, în aceeaşi perioadă cu transferul lui Rareş Ilie la Nice. 

Managerul general al FCSB a oferit câteva detalii financiare de la negocierile pentru transferul mijlocaşului de la Rapid Bucureşti. 

"Eu ştiu că a fost interes din partea unei echipe din Hexagon. S-a solicitat un milion (n.r. - de euro), echipa a zis că nu are bugetul ăsta şi după a adus un jucător pe poziţia lui cu 1 milion şi jumătate. E posibil să fie adevărat sau să nu fie adevărat, dar acel jucător chiar a ajuns la acea echipă", a spus expertul Orange Sport. 

Rapid Bucureşti ar face profit cu internaţionalul estonian, care a sosit în ianuarie de la Bodo/Glimt din postura de jucător liber de contract. Mijlocaşul a semnat cu clubul din Superligă până în 2024. 

De-a lungul carierei, Mattias Kait a mai jucat la: echipele under ale lui Levadia şi Fulham, Ross County şi Domzale. 

În această perioadă, Hapoel Beer Sheva este interesată de Antonio Sefer, care a dezvăluit că antrenorul care vrea să-l transfere şi-a manifestat admiraţia pentru el. 

Afla mai multe despre: mattias kaitovidiu ionescumihai stoicatransferuri rapidmattias kait suma de transfer 

viewscnt
Articole similare