Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a auzit de plecarea lui Petrila! Mesaj clar pentru Nelu Varga: ”Nu mă opun, dar vreau mereu un jucător în schimb!”

Dan Petrescu a auzit de plecarea lui Petrila! Mesaj clar pentru Nelu Varga: ”Nu mă opun, dar vreau mereu un jucător în schimb!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a obţinut calificarea în grupele Conference League şi s-a ales cu alte şase milioane de euro la buget. Însă Nelu Varga nu se opreşte aici şi este pregătit să mai vândă jucători pentru a întări serios finanţele clubului.

Dan Petrescu a auzit de plecarea lui Petrila! Mesaj pentru Nelu Varga: ”Nu mă opun, dar vreau mereu un jucător în schimb!”

CFR Cluj şi-a îndeplinit unul dintre principalele obiective ale sezonului, calificarea în grupele unei competiţii europene. În Conference League, campioana României va lupta cu Slavia Praga, Sivasspor şi Ballkani pentru un loc în faza următoare a competiţiei.

Deşi echipa sa are şanse la o eventuală calificare în primăvara europeană, Nelu Varga este pregătit să renunţe la unul dintre tinerii din lot: Claudiu Petrila.

Urmărit în ultimele luni de formaţii din Italia, Turcia şi Statele Unite ale Americii, Claudiu Petrila va ajunge în cele din urmă în Franţa. Potrivit Prosport, oficialii campioanei au acceptat oferta celor de la Lorient.

Clubul din prima ligă franceză urmează să plătească 5 milioane de euro în schimbul tânărului jucător al CFR-ului. 

Dan Petrescu a fost întrebat la conferinţă despre plecarea lui Petrilă, iar antrenorul a pus punctul pe ”i”. 

”Eu nu pot să răspund despre Petrila că nu ştiu. Eu cred că mâine se închid transferurile, eu chiar nu ştiu. Dacă există o ofertă pentru un jucător de la CFR şi clubul e mulţumit, eu nu mă opun, dar vreau mereu un jucător în schimb. (n.r. despre transferuri) Vor veni jucători cred până la meciul de joi, în România sâmbătă se încheie perioada de transferuri”, a declarat Petrescu.

În vârstă de 21 de ani, Claudiu Petrila este cel mai bun tânăr jucător al campioanei României. În cele 84 de meciuri jucate pentru CFR Cluj a înscris de 12 ori şi a oferit 5 pase decisive.

Afla mai multe despre: claudiu petrila 

viewscnt
Articole similare