Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Tamm şi Dawa, un alt fundaş al FCSB-ului a fost luat la ţintă: ”Spun de câteva luni că nu e fotbalist, l-a luat şi acum vrea să scape de el”

După Tamm şi Dawa, un alt fundaş al FCSB-ului a fost luat la ţintă: ”Spun de câteva luni că nu e fotbalist, l-a luat şi acum vrea să scape de el”

FCSB

Comentarii

Defensiva FCSB-ului a fost un veritabil dezastru în acest sezon. Roş-albaştrii au luat gol în fiecare meci disputat, în afara dublei cu Dunajska Streda, ambele partide fiind câştigate cu 1-0 de vicecampioană. După ce au fost luaţi la ţintă Joonas Tamm şi Joyskim Dawa, a venit rândul unui alt fundaş bucureştean să fie luat la ţintă.

La finalul ultimului sezon, FCSB şi-a pierdut toţi fundaşii centrali din lot. Andrei Miron şi Vinicius s-au transferat la Hapoel Beer Sheva, respectiv Petrolul, în timp ce Iulian Cristea a suferit o accidentare gravă, care îl va ţine departe de gazon până în 2023.

Aşadar, vicecampioana a fost nevoită să îşi reconstruiască linia de fund, astfel că i-a transferat pe Joyskim Dawa, Joonas Tamm şi Rachid Bouhenna şi a completat apărarea cu Denis Haruţ, revenit după împrumutul de la Botoşani.

Însă, eforturile roş-albaştrilor de a îşi ”betona” defensiva par până acum să fi fost degeaba. În afara dublei cu Dunajska Streda, echipa pregătită în prezent de Nicolae Dică a luat gol la fiecare meci.

Joonas Tamm şi Joyskim Dawa, în special, au fost făcuţi praf în nenumărate rânduri după sosirea la Capitală, iar acum un alt fundaş central al FCSB-ului a fost luat la ţintă.

După Tamm şi Dawa, un alt fundaş al FCSB-ului a fost luat la ţintă

Valeriu Răchită a amintit că încă dinaintea revenirii lui Denis Haruţ la FCSB spusese că acesta nu are calitatea necesară pentru a evolua la un astfel de nivel.

Având în vedere că Gigi Becali a plătit de două ori mai mult pe român decât pe Dawa, care a jucat în toate meciurile din acest sezon, Răchită este de părere că latifundiarul şi-ar fi putut cheltui banii mai cu cap.

Nu Dică face tactica de joc la FCSB. Eu mă întreb de ce nu profiţi de un jucător pe care ceri nu ştiu câte milioane de euro. Nu-l lua pe 650.000 de euro pe Haruţ. Că Haruţ nu e fotbalist.

Spun asta de câteva luni. L-a luat şi acum vrea să scape de el. A zis că nu se ia după mine că aveam eu răutaţi cu Piţurcă", a declarat Vivi Răchită, la Pro Arena.

Sosit la FCSB în urmă cu un an şi jumătate, Haruţ a apucat să însumeze doar 29 de apariţii în tricoul roş-albastru, fiind folosit în 15 rânduri ca fundaş central, în 11 ca fundaş dreapta şi în două ca fundaş stânga.

Afla mai multe despre: denis haruţ 

viewscnt
Articole similare