Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, şocat după ce a auzit care este planul FCSB-ului cu Billel Omrani: ”Nu zici că mergi pe asta? Inventăm ceva” | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, şocat după ce a auzit care este planul FCSB-ului cu Billel Omrani: ”Nu zici că mergi pe asta? Inventăm ceva” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, alături de moderatorul Cosmin Băleanu şi MM Stoica, Basarab Panduru a avut un şoc când a auzit care este planul FCSB-ului cu nou-venitul Billel Omrani (29 de ani), vicecampioana plănuind să schimbe sistemul din nou.

După ani întregi în care l-a admirat de la distanţă, Gigi Becali a reuşit într-un final să pună mâinile pe Billel Omrani, care a semnat cu FCSB după ce a eşuat să îşi găsească o echipă în vară.

Înainte de a îi expira contractul cu CFR Cluj, internaţionalul algerian cerea undeva la 45.000 de euro pe lună pentru a continua în Liga 1, dar a acceptat doar 20.000 de la FCSB.

Venirea cvintuplului campion al României nu părea foarte necesară pentru roş-albaştri, iar alţi jucători vor fi nevoiţi să plece de la club în urma acesteia.

Mai mult, FCSB ar plănui să schimbe din nou sistemul, de această dată pentru a le face loc şi lui Andrea Compagno, şi lui Billel Omrani în primul 11.

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru credea că algerianul va fi titularizat în detrimentul golgheterului campionatului şi că fostul jucător de la FC U Craiova va fi nevoit să mai stea şi pe bancă.

Însă, fostul ”tricolor” a fost şocat când a auzit ce planuri are de fapt vicecampioana cu Omrani. MM Stoica a dezvăluit că FCSB ar lua în calcul să schimbe iar sistemul şi să joace cu două vârfuri.

Dacă diferenţele între un 4-3-3 şi un 4-2-3-1 nu erau atât de mari, dacă Dică va trece la un 4-3-1-2, sistemul folosit şi de Gică Hagi la Farul, fotbaliştii vor avea nevoie de timp să se acomodeze.

Mai mult, cei doi jucători care evoluează pe posturile de extreme, Andrei Cordea şi Florinel Coman, care au fost cei mai importanţi oameni ai echipei în acest sezon, şi-ar pierde locul în primul 11, întrucât poziţiile lor ar dispărea.

Basarab Panduru, şocat după ce a auzit care este planul FCSB-ului cu Billel Omrani

Panduru:

-Vârf de atac va juca Omrani.

MM:

-Da.

Băleanu:

-Şi Compagno?

Panduru:

-Va fi rezerva lui Omrani.

MM:

-Nu, amândoi.

Panduru:

-Amândoi?

MM:

-Da, pot juca fără nicio problemă.

Panduru:

-Nu zici că mergi pe un 4-3-1-2.

MM:

-O să vedem.

Panduru:

-Inventăm ceva...

MM:

-De ce nu ar merge?

Afla mai multe despre: billel omrani 

viewscnt
Articole similare