adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fan englez, interzis pe viaţă de echipa favorită după ce a postat mesaje ofensatoare la adresa familiei regale! Ce a putut să scrie

Un fan englez, interzis pe viaţă de echipa favorită după ce a postat mesaje ofensatoare la adresa familiei regale! Ce a putut să scrie

Fotbal

Comentarii

Un fan al lui Preston North End a fost interzis pe viaţă de echipa favorită, după ce a postat mesaje ofensatoare la adresa familie regale.

Un fan englez, interzis pe viaţă de echipa favorită după ce a postat mesaje ofensatoare la adresa familiei regale

Clubul Preston North End, din liga secundă engleză, a decis interdicţie pe viaţă în cazul unui suporter care a postat pe Twitter mesaje dure împotriva familiei regale, informează The Guardian.

Fanul respectiv a şters între timp mesajele. El ar fi scris că cel mai bun mod pentru încheierea săptămânii ar fi ca familia regală să moară în drum spre funeraliile reginei.

În alt mesaj, suporterul ar fi întrebat dacă ar fi evacuat din stadion dacă ar huidui în timpul minutului de reculegere şi a glumit că va face salutul nazist în onoarea reginei Elisabeta a II-a. În toate mesajele, fanul a etichetat clubul.

Preston North End a precizat, într-un comunicat, că respectă libertatea de exprimare, dar în acest caz “o serie de mesaje au apărut în domeniul public şi sunt asociate cu clubul”.

Într-un mesaj, şters de atunci, s-a depăşit limita acceptabilului şi clubul fiind asociat cu mesajul s-a decis interdicţie de acces în stadion”, a precizat gruparea engleză.

Clubul a sesizat şi poliţia cu privire la acest caz.

Fanul în cauză a postat pe reţelele de socializare scrisoarea primită de la club, prin care era informat că este interzis pe viaţă.

În urma declaraţiilor tale, clubul Preston North End nu vrea să fie fie asociat cu tine, astfel că primeşti interdicţie pe viaţă. Abonamentul tău a fost blocat, la fel şi contul”, se arăta în scrisoarea primită de suporter.

viewscnt
Articole similare