Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit de FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a dezvăluit când şi cui îl va vinde pe Juan Bauza: ”Are deja oferte”

Dorit de FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a dezvăluit când şi cui îl va vinde pe Juan Bauza: ”Are deja oferte”

FC U Craiova

Comentarii

După un prim sezon bun în Liga 1 şi un debut şi mai şi în al doilea an în primul eşalon al României, mai multe dintre echipele importante din Superligă s-au interesat de serviciile lui Juan Bauza (26 de ani).

Adrian Mititelu a dat o lovitură importantă în perioada de mercato de abia încheiată, prin vânzarea lui Andrea Compagno, dar ar fi putut da două, dacă Juan Bauza nu se accidenta.

Noul căpitan al lui FC U Craiova este dorit de FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova şi are oferte şi din afară, a dezvăluit Adrian Mititelu.

Patronul clubului oltean este de părere că, dacă argentinianul nu se accidenta în duelul cu FCSB, probabil ar fi făcut deja pasul în afară.

Dacă pe Compagno l-a vândut deja vicecampioanei, pe Bauza Mititelu plănuieşte să îl lase să plece de abia vara viitoare şi nu în România.

Patronul lui FC U Craiova a explicat că acesta poate deja să evolueze într-un campionat mult mai bine cotat, unde poate obţine un salariu mai important şi de unde şi clubul poate obţine o sumă de transfer mai mare.

Adrian Mititelu a dezvăluit când şi cui îl va vinde pe Juan Bauza

Bauza a fost o mare pierdere pentru noi. Fără el am pierdut vreo şase-şapte puncte. A fost un şoc lipsa lui. Nu am fost pregătiţi să jucăm fără el, dar intram în mână şi fără el.

Greu ne bate cineva cu el pe teren. Este jucătorul care face diferenţa, prin modul lui de a se manifesta îşi creează cel puţin trei-patru ocazii. Bauza nu pleacă până vara viitoare.

În plus, Bauza e atât de bun încât nu poate fi cumpărat în România. Clauza apărută în presă e o prostie. Nu mai poate juca în România, e prea bun pentru campionatul nostru.

Are deja oferte. Dacă nu se accidenta, pleca. Aveam oferta mare de tot de afară, dar nici eu nu eram dispus să-l vând. La noi are 200.000 pe an, de ce ar pleca pe 250.000 la FCSB?

Când l-am dat pe Compagno m-am gândit că acel milion şi jumătate mă ajută mult. Am cerut atâţia bani cu gandul că nu îmi dă banii aştia.

Aveam nevoie de bani pentru a continua investiţia la bază, plus că şi pentru el e mai bine acolo să ajungă unde îşi doreste.

Important e ca Becali să aibă rabdare cu el şi să îl lase în pace. Şi să vedeţi că anul ăsta dă 18 goluri. Cel puţin!”, a declarat Adrian Mititelu la Realitatea Sportivă.

În trecut, Adrian Mititelu a declarat că ar fi dispus să se despartă de Bauza pentru cinci milioane de euro, dar şi pe Compagno zisese că îl va vinde pe trei milioane şi a obţinut doar jumătate în final.

Afla mai multe despre: juan bauza 

viewscnt
Articole similare