Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru jucători ai Farului, convocaţi la echipa naţională? Raţionamentul lui Gică Popescu: ”Cred că merită să fie măcar în lotul lărgit”

Patru jucători ai Farului, convocaţi la echipa naţională? Raţionamentul lui Gică Popescu: ”Cred că merită să fie măcar în lotul lărgit”

Echipa națională

Comentarii

S-a scurs o treime din sezonul regular al Ligii 1 deja, iar ”granzii” campionatului nostru nici nu se află pe podium. Lider în Superligă este Farul Constanţa, care se află la egalitate de puncte cu Rapid, ambele atingând borna 21 după 10 etape.

După ce a ”cochetat” cu retrogradarea în urmă cu un an şi jumătate, Gică Hagi a revenit pe banca echipei sale, nemulţumit de rezultatele înlocuitorilor săi.

”Regele” a luat decizia de a se întoarce în funcţia de antrenor odată cu fuziunea dintre Viitorul şi Farul, care i-a adus un buget mai generos, cu care să poată face performanţă în Liga 1.

Din primul an după revenirea sa pe bancă, Farul a prins play-off-ul, dar nu a reuşit să ”rupă norii” împotriva elitei din Superligă.

Însă, în acest sezon, echipa pregătită de Gică Hagi pare printre candidatele la titlu, aflându-se pe primul loc în campionat după 10 etape.

”Regele” şi-a întărit semnificativ lotul în vară, iar mulţi dintre jucătorii de abia transferaţi sau reveniţi la club, precum Denis Alibec, Louis Munteanu, Vlad Morar, Gabi Torje sau Tudor Băluţă, au reuşit să aibă deja un impact.

Patru jucători ai Farului, convocaţi la echipa naţională?

Mai mult, şi puşti din academia lui Hagi, precum Alexi Pitu sau Constantin Grameni, au reuşit să impresioneze în acest debut de stagiune, iar Gică Popescu este de părere că forma lor ar merita recompensată.

Întrebat dacă există jucători ai Farului care ar merita convocaţi la naţională, Popescu i-a nominalizat pe Alibec, Munteanu, Pitu şi Grameni, punctând că au dat dovadă că ar trebui măcar să facă parte din lot.

Din păcate, nu avem lider la echipa naţională, nu avem de o bună perioadă de timp. Mi-aş dori jucători de la Farul să fie cât mai mulţi, nu doar la prima echipă, ci şi la U21, la U20.

Ţine mult de viziunea antrenorilor, de ce îşi doresc de la aceste meciuri. La echipa naţională e o ultimă şansă să încercăm să sperăm.

Cred că sunt jucători (n.r. de la Farul) care au performat în acest început de sezon şi care ar merita să fie măcar în lotul lărgit.

Alibec, Louis Munteanu au avut un start de sezon nemaipomenit, Pitu face un sezon foarte bun, Grameni este în formă foarte bună, dar decizia e a antrenorilor”, a declarat Gică Popescu.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare