Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a pus ochii pe încă un jucător din Liga 1: ”Îl cunosc foarte bine, poate fi o opţiune în curând” | EXCLUSIV

MM Stoica a pus ochii pe încă un jucător din Liga 1: ”Îl cunosc foarte bine, poate fi o opţiune în curând” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport după victoria Farului Constanţa cu FC Argeş, MM Stoica a recunoscut că urmăreşte îndeaproape un fotbalist crescut de Gică Hagi. Managerul general de la FCSB pusese de mult ochii pe acesta, iar cuvintele la superlativ rostite la adresa sa dau de înţeles că fotbalistul ar putea fi o opţiune pentru vicecampioană în viitor.

Duminică, Farul a făcut instrucţie cu FC Argeş şi a revenit pe primul loc al Ligii 1, după ce a reuşit să se impună cu scorul de 3-0 împotriva echipei pregătite de Andrei Prepeliţă.

Denis Alibec a ”tras sforile” în atac şi a fost lăudat de MM Stoica pentru prestaţia sa, dar un alt jucător al Farului i-a atras cu adevărat atenţia managerului general de la FCSB.

În căutarea unui nou mijlocaş central în această vară, vicecampioana l-a cumpărat pe Eduard Radaslavescu de la Gică Hagi, dar ar fi putut alege un alt jucător.

MM Stoica a recunoscut că îl urmăreşte pe Constantin Grameni (18 de ani) de mai mult timp, însă a explicat că varianta Radaslavescu a fost preferată din mai multe motive.

Totuşi, cuvintele la superlativ rostite de MM la adresa jucătorului de la Farul dau de înţeles că FCSB încă l-ar putea transfera pe acesta în viitor.

MM Stoica a pus ochii pe încă un jucător din Liga 1

Oficialul vicecampioanei are o părere atât de bună despre Grameni încât consideră că acesta ar putea face pasul la echipa naţională mare în viitorul apropiat.

Îl cunosc foarte bine pe Grameni dinainte de a debuta la Liga 1. Era la generaţia celor născuţi 2002, echipa naţională, jucau 4-2-3-1, iar el juca închizător cu Perianu.

Era un jucător foarte interesant. Mă aşteptam ca el să aibă mult mai multe meciuri, adică el e de o vârstă cu Pitu, Pitu a jucat foarte mult. Are 70 şi ceva de meciuri.

A început să joace mult mai târziu Grameni. Părea un jucător matur la 16-17 ani, chiar mă bucur că... e un copil foarte bun. Un jucător care poate fi în scurt timp o soluţie pentru naţională.

E adevărat că nu e foarte iute, dar compenseză cu foarte multă minte şi are un stâng chiar bun”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare