Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură uriaşă dată de un ”tricolor”! Semnează cu AC Milan după ce ”l-a impresionat pe Pioli”: ”A primit multe oferte”

Lovitură uriaşă dată de un ”tricolor”! Semnează cu AC Milan după ce ”l-a impresionat pe Pioli”: ”A primit multe oferte”galerie foto

AC Milan

Comentarii

În ultima stagiune, AC Milan a reuşit să cucerească primul titlu după 11 ani, cu jucători precum Olivier Giroud (35 de ani) şi Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) în prim-plan. În mijlocul unei reconstrucţii, italienii fac eforturi de a se ”întineri”, iar un jucător român ar putea primi şansa de a fi parte din viitorul echipei de pe San Siro.

Stefano Pioli a reuşit să o conducă pe AC Milan către un triumf neaşteptat în Serie A în ultimul sezon, cucerind primul titlu al echipei de pe San Siro de după 2011.

Deşi Rafael Leao (23 de ani) a fost desemnat jucătorul sezonului, italienii s-au bazat pe mai mulţi jucători avansaţi în ani şi încearcă în prezent să îşi schimbe filozofia.

Deşi Serie A este un campionat reunit pentru faptul că oferă şanse multor veterani, este clar că juniorii sunt viitorul, iar Milan face eforturi pentru a se poziţiona cât mai bine pentru anii viitori.

Academia campioanei Italiei a fost mereu ”fabrică” de talente, iar un nou jucător crescut de club ar putea primi şansa de a face pasul la prima echipă în curând.

Interesant este că acesta este un internaţional român de tineret, Andrei Coubis (18 ani), care a fost prezent alături de România la Campionatul European U19 din această vară.

Fundaşul central, care poate evolua şi în flancul drept al apărării, l-a impresionat pe Stefano Pioli în perioada de pregătire din vară şi în acest debut de sezon.

Andrei Coubis este căpitanul echipei Primavera a lui AC Milan şi a impresionat în ultima vreme, ţintind să facă pasul la prima echipă.

Într-adevăr, Stefano Pioli a fost impresionat de ce a văzut de la jucător în perioada de pregătire.

Pioli l-a adus în cantonamentul din Austria din această vară şi prima sa impresie a fost foarte pozitivă”, notează presa italiană.

Andrei Coubis semnează prelungirea contractului cu AC Milan după ce l-a impresionat pe Pioli

Pe lângă faptul că are şanse de a face pasul la prima echipă în viitorul apropiat, lui Coubis i se pregăteşte şi prelungirea contractului.

Căpitanul echipei Primavera a lui Milan este în discuţii avansate cu clubul şi este aproape de a ajunge la un nou acord, care îl va ţine pe San Siro până în 2027.

AC Milan este în discuţii avansate pentru prelungirea contractului tânărului talentat Andrei Coubis (născut în 2003) până în 2027.

Milan primise multe oferte de a îl vinde în vară, dar le-a refuzat pe toate”, a dezvăluit reputatul jurnalist Nicolo Schiara.

Născut la Milano, din părinţi români, Coubis a fost crescut în academia lui AC Milan şi a însumat peste 70 de apariţii pentru echipele U17, U18, U19 şi Primavera ale italienilor.

Coubis a făcut deja pasul la antrenamentele primei echipe, dar nu a fost în lot până acum la vreun meci.

”Tricolorul” are şanse mari de a se alătura naţionalei U21 pentru prima dată în această lună, după ce a fost inclus pe lista preliminară de convocări a lui Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: andrei coubis 

viewscnt
Articole similare