Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-0. Dan Petrescu se impune în faţa fostului selecţioner

VIDEO | CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-0. Dan Petrescu se impune în faţa fostului selecţioner

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a câştigat cu scorul de 2-0, duminică seară, pe teren propriu, în faţa formaţiei CSU Craiova, într-un meci din etapa a zecea a Superligii

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-0 (Muhar 17, Găman 27 - autogol)


Echipele de start:

  • CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Kolinger, A. Burcă, Camora - C. Deac, Muhar, Bordeianu - Yeboah, Malele, Petrila; Rezerve: R. Sava - Braun, Matias, Hoban, Al. Păun, Cvek, Roger, Birligea, Buş; Antrenor: Dan Petrescu
  • U Craiova: Lazar - Papp, Găman, Mitrea - Vătăjelu, Al. Creţu, Nistor, Screciu - Cîmpanu, Markovic, N. Bancu; Rezerve: Rusu - Martic, Căpăţînă, Mateiu, Vînă, A. Ivan, Ed. Florescu, Rivaldinho, Hanca; Antrenor: Mirel Rădoi

Min 90+4. Final de meci!

Min 65. Ocazie U Craiova! Mitrea este aproape de gol!

Min. 50 - Ocazie CFR! Yeboah reia defectuos cu capul, prea moale, după o centrare a lui Deac la care s-a înălţat excelent.

 



Min. 49 - Ocazie CFR! Malele îi fură mingea lui Mitrea, din apropiere, intră în careu şi trage dintr-un unghi închis, dar Lazar apără.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min 45+3. Pauză.

Min 36. Ocaize Craiova. Oltenii ratează o şansă de a reduce diferenţa pe tabelă.

Min 27. GOOOL CFR. Presat de oamenii de atac ai campioanei, Găman vrea să-i paseze portarului Lazar, dar trimite mingea în proprie poartă.

Min 17. GOOOL CFR. Muhar prinde un şut senzaţional, de la peste 30 de metri, imparabil pentru Lazar.

Min 6. Ocazie CFR. Burcă ratează o şansă de a deschide scorul.

Min 1. A început meciul.


CFR Cluj şi Universitatea Craiova vor disputa primul duel între doi dintre ”granzii” Ligii 1 al sezonului, după ce partida dintre campioană şi FCSB a fost amânată până în decembrie.

Ambele echipe au ca obiectiv câştigarea titlului, dar nu au început stagiunea aşa cum şi-ar fi dorit, cu prestaţii modeste şi rezultate pe măsură.

Deşi ambele echipe şi-au revenit în ultima perioadă, Universitatea Craiova a avut nevoie de o schimbare pe banca tehnică pentru acest lucru.

Laszlo Balint a fost ”victima” formei modeste a echipei şi a fost înlocuit după doar şapte etape, decizie care pare până acum îndreptăţită.

Mirel Rădoi a readus ”fotbalul-şampanie” în Bănie, iar rezultatele de până acum au fost, în general, bune.

Singura înfrângere suferită de olteni după aducerea fostului selecţioner în Oltenia a venit în ultima etapă, în deplasare, cu Hermannstadt.

Sibienii au avut parte de un început de sezon neaşteptat de bun şi sunt singura echipă din Liga 1 care încă e neînvinsă.

Cât despre campioana CFR, în condiţiile în care a suferit doar cinci înfrângeri în întreg sezonul trecut, echipa pregătită de Dan Petrescu deja a pierdut trei meciuri în actuala stagiune, din doar şapte disputate în campionat.

În prezent, ardelenii se zbat la mijlocul clasamentului şi se pregătesc pentru un program înfiorător, urmând să joace, la fel ca FCSB, din trei în trei zile.

La 14 puncte de liderul Rapid, dar cu trei meciuri mai puţin disputate, CFR mai are destul timp să revină în fruntea clasamentului, mai ales că, spre ”nemulţumirea” lui Dan Petrescu, punctele se înjumătăţesc în play-off.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare