Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică recunoaşte că se simte ameninţat la FCSB! "Cu siguranţă. Nu mai fac greşeala asta a doua oară, să iau la cald decizii"

Nicolae Dică recunoaşte că se simte ameninţat la FCSB! "Cu siguranţă. Nu mai fac greşeala asta a doua oară, să iau la cald decizii"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, are nevoie de o victorie în următorul meci din Superligă, pentru a debloca situaţia echipei. Principalul recunoaşte că resimte presiunea pe banca tehnică.

Nicolae Dică, despre postul de antrenor la FCSB

Deşi a reuşit califiarea în grupele Conference League, Nicolae Dică este doar pe locul 13 în Superligă, cu şapte puncte în şapte etape. 

Întrebat dacă îşi simte postul ameninţat, antrenorul a confirmat şi a trasmis că şi-a învăţat lecţia din perioada petrecută la FC Argeş. 

"Cu siguranţă! Chiar dacă noi am reuşit să calificăm echipa în grupe (n.r. - Conference League), dacă în campionat lucrurile nu vor merge cum trebuie, e normal. E valabil pentru orice antrenor la orice echipă. În momentul în care nu ai rezultate, e clar că antrenorul e cel care plăteşte. Nu mă dau la o parte aşa uşor! Am făcut o dată o greşeală şi nu o să o mai fac şi a doua oară.

Mă refer să iau la cald decizii. Aştept a doua zi, analizez ce am de făcut, nu mai iau decizii rapide, pentru că am trecut printr-o experienţă de genul ăsta când am luat decizia imediat după joc şi mi-a părut rău.

Greşeala făcută a fost când am plecat de la FC Argeş din Liga 2, când făcusem un lot şi după 10 etape... Am învăţat din acea greşeală şi nu o să se mai întâmple", a recunoscut antrenorul FCSB. 

Luni, de la 21:00, FCSB joacă acasă cu FC Voluntari, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Ne aşteaptă o partidă grea mâine. Întâlnim un adversar care a fost în play-off anul trecut, chiar dacă nu trece printr-un moment foarte bun. Şi ei, şi noi avem nevoie mare de puncte. Băieţii s-au refăcut, sunt bine, asta este meseria lor. Este normal să fie pregătiţi pentru meciul de mâine. Veţi vedea mâine dacă o să facem schimbări.

Noi în Europa am făcut lucruri bune, ne-am îndeplinit un obiectiv. Vreau să cred că nu suntem echipa aia din campionat de la partida cu Farul, că a fost un accident acolo. Trebuie să începem să câştigăm şi în campionat. Trebuie să fac totul ca jucătorii să înţeleagă că este foarte important campionatul pentru noi. E clar că nu accept uşor situaţia, nici eu, nici jucătorii. Trebuie să avem o atitudine bună şi în campionat, la fel cum avem în Europa.

(n.r. - despre Vadim Raţă, care s-a întors la FC Voluntari) Orice jucător care joacă cu noi are ceva de demonstrat. Eu fac analiza adversarului, a ultimelor cinci partide, şi vă spun că parametrii arată o diferenţă mare. Aţi văzut că una joacă echipele cu noi şi alta în rest. După calificarea în Europa, mă aşteptam ca la meciul cu Sibiu să nu stăm bine. Pe mine m-au deranjat partidele cu Mioveni şi cu Farul", a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă.

 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsb 

viewscnt
Articole similare