Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cine este, de fapt, bărbatul cu care a vrut să se bată Săpunaru. Iniţial, a încercat să-l calmeze pe fundaşul Rapidului. ”Poştaşu” n-a fost în zona vestiarelor

EXCLUSIV | Cine este, de fapt, bărbatul cu care a vrut să se bată Săpunaru. Iniţial, a încercat să-l calmeze pe fundaşul Rapidului. ”Poştaşu” n-a fost în zona vestiarelor

Superliga

Comentarii

Ovidiu Mihăilescu, supranumit ”Poştaşu”, nu era în zona vestiarelor în momentul în care Cristi Săpunaru a sărit să se bată cu un om din anturajul lui FC U Craiova.

Noi detalii ies la suprafaţă despre incidentele grave petrecute la finalul partidei FC U Craiova - Rapid 1-0.

Acuzat că era în zona vestiarelor, deşi regulamentul îi interzice, Ovidiu ”Poştaşu” Mihăilescu era, de fapt, în tribune.

Cine este bărbatul pe care Cristi Săpunaru a sărit să-l bată

Partida dintre FC U Craiova şi Rapid a fost marcată de evenimentele grave petrecute în finalul partidei.

În drumul spre vestiar, Cristi Săpunaru şi Virgil Drăghia s-au luat la înjurături cu liderul de galerie Ovidiu Mihăilescu, supranumit ”Poştaşu”.

Acesta se afla în tribună, deasupra intrării pe tunelul de la vestiare şi a început să-i înjure pe cei doi fotbalişti ai Rapidului şi să scuipe în direcţia acestora.

Săpunaru şi Drăghia au reacţionat nervos, au înjurat la rândul lor şi au scuipat înspre suporterul lui FC U Craiova. De remarcat însă că ”Poştaşu” a rămas în tribune şi n-a coborât în zona vestiarelor.

Intrat pe tunelul de acces la vestiare, Cristi Săpunaru a fost abordat de un bărbat din anturajul lui FC U Craiova, care purta o bluză de culoare kaki şi acesta i-a transmis jucătorului să se calmeze.

Însă Cristi Săpunaru a reacţionat nervos, cei doi au început să se înjure şi au fost aproape să se ia la bătaie. Persoanele aflate în apropierea celor doi au intervenit şi au încercat să-i oprească, astfel că n-au ajuns să-şi împartă pumni, lucru confirmat şi de Cristi Săpunaru, la interviul acordat după meci.

Cine este bărbatul cu care Cristi Săpunaru a fost aproape să se ia la bătaie

Bărbatul în bluză kaki, cel care apare în imagini în timpul conflictului de la vestiare, este unul dintre apropiaţii lui Adrian Mititelu.

Acesta îl însoţeşte la toate meciurile pe patronul lui FC U Craiova şi a ajuns în zona mixtă după ce Adrian Mititelu a ţinut să meargă la vestiare pentru a-i felicita pe jucătorii lui Marius Croitoru.

Bărbatul l-a aşteptat pe Adrian Mititelu la zona mixtă şi, în momentul în care jucătorii Rapidului au intrat pe tunelul de la vestiare, a intrat în conflict cu Cristi Săpunaru.

Afla mai multe despre: sapunaru 

viewscnt
Articole similare