Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristian Săpunaru şi fanul lui U Craiova 1948 se acuză reciproc! "Un oarecare a dat în mine / A început să scuipe spre fiul meu"

Cristian Săpunaru şi fanul lui U Craiova 1948 se acuză reciproc! "Un oarecare a dat în mine / A început să scuipe spre fiul meu"

Rapid

Comentarii

Căpitanul Rapidului, Cristian Săpunaru, a fost protagonistul unor incidente grave la finalul partidei U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti, scor 1-0.

Cristian Săpunaru se apără după U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti 1-0

Imediat după meci, fundaşul central a fost filmat în timp ce este ţinut cu greu de colegi. Cristian Săpunaru a lovit cu pumnul o persoană aflată în zona vestiarelor, iar fotbalistul susţine că a fost lovit la rândul său. 

„Din punctul meu de vedere totul a fost premeditat. Sper să se dea tot. Ca să vadă lumea ce s-a întâmplat… Eu am toată filmarea, nu minciuni de video-uri tăiate şi tot felul.

Adrian Mititelu minte cu neruşinare, cum face de obicei. Nu eu am stat pe unde a stat el… Nu mi se pare normal ca tot timpul cuvintele lui să fie considerate cele corecte.

Aş fi vrut să fi fost cineva în locul nostru şi să apară unul oarecare şi să dea în el, respectiv în mine, şi noi să stăm să primim ce nu ni se cuvine…

Şi Poştaşu' minte. Cine poate crede o asemenea aberaţie, că aş fi scuipat copii? Nu discut cu no-name-uri. Să fie ei sănătoşi, dar în viaţă toate, absolut toate, se întorc”, a declarat Cristian Săpunaru pentru ProSport.

Reacţia fanului pătruns în zona vestiarelor la U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti

Ovidiu Mihăilescu, 44 de ani, cel cunoscut în rândul suporterilor olteni sub porecla de „Poştaşu”, a vorbit la rândul său despre eveniment şi l-a ameninţat pe Cristian Săpunaru că va plăti. 

"La pauză, în drum spre vestiare, eu mă aflam în tribună alături de fiul meu, dar lângă noi erau şi alţi copilaşi. Ce credeţi că face acest individ pe nume Săpunaru? Copiii mai strigau spre el, ştiţi cum sunt copiii, iar Săpunaru a început să scuipe spre fiul meu şi spre toţi copiii de acolo, Evident că m-am enervat teribil şi l-am înjurat şi eu.

El m-a văzut pe mine şi m-a recunoscut. Apoi, la finalul meciului, după ce el a terminat circul ăla cu jandarmii din faţa suporterilor rapidişti, în drum spre vestiare, mă tot căuta din priviri. M-a văzut din nou şi am început să ne înjurăm reciproc. Apoi, dintr-o dată el a vrut să sară balustrada şi să vină să ne batem în tribună.

Erau şi copii pe acolo, dar Săpunaru deja intrase în roul lui de mare ultras şi voia să ne batem. Vă daţi seama ce minte are accest om? Nu îmi este frică de acest Spunaru, dar individul ăsta nu gândeşte. Cum să te apuci să sari în tribună la bătaie?

Îi voi face plângere penală şi îl voi da în judecată. Am vorbit deja după meci cu Jandarmeria şi le-am cerut imaginile video ca să demonstrăm României întregi ce a putut să facă acest idivid pe un teren de fotbal în calitate de jucător în activitate", a spus fanul lui U Craiova 1948 la ProSport

U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti 1-0 în Liga 1

FCU Craiova a dispus sâmbătă cu scorul de 1-0, pe teren propriu, de formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă

Craiova a deschis scorul în minutul 55, când Sidibe a înscris din pasa lui Gabi Iancu. Golul a fost anulat pentru ofsaid, dar a fost validat de arbitrul Marian Barbu după consultarea VAR. 

În ultimele zece minute ale meciului, galeria echipei Rapid a provocat incidente în peluza pe care o ocupa. Forţele de ordine au intervenit împrăştiind gaze în sectorul respectiv. De altfel, Cristian Săpunaru s-a certat şi cu jandarmii la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: cristian sapunarurapid bucurestiu craiova 1948postasu cristian sapunaru 

viewscnt
Articole similare