Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săpunaru, din nou în mijlocul unui scandal. Reacţia lui Mihai Stoica: ”Dacă te baţi cu toată lumea, trebuie luate măsuri” | VIDEO EXCLUSIV

Săpunaru, din nou în mijlocul unui scandal. Reacţia lui Mihai Stoica: ”Dacă te baţi cu toată lumea, trebuie luate măsuri” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Mihai Stoica a comentat incidentele în care a fost din nou implicat Cristian Săpunaru, la finalul meciului dintre FC U Craiova şi Rapid.

FCU Craiova a învins-o sâmbătă, pe teren propriu, pe formaţia Rapid Bucureşti, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă.

Craiova a deschis scorul în minutul 55, când Sidibe a înscris din pasa lui Gabi Iancu. Golul a fost anulat pentru ofsaid, dar a fost validat de arbitrul Marian Barbu după consultarea VAR.

Rapid a rămas în zece oameni încă din minutul 29, când Alexandru Ioniţă a primit roşu direct pentru un fault dur la Vlad Achim.

În ultimele zece minute ale meciului, galeria echipei Rapid a provocat incidente în peluza pe care o ocupa. Forţele de ordine au intervenit împrăştiind gaze în sectorul respectiv.

Cei mai afectaţi au fost jucătorii Rapidului, printre care Cristian Săpunaru şi Dragoş Grigore. La finalul meciului, căpitanul giuleştenilor a fost foarte nervos şi a cerut explicaţii pentru cele întâmplate.

Săpunaru, din nou în mijlocul unui scandal. Reacţia lui Mihai Stoica: ”Dacă te baţi cu toată lumea, trebuie luate măsuri” | VIDEO EXCLUSIV

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a comentat un nou scandal în care a fost implicat Săpunaru, cel care s-a luat la bătaie şi în vestiar.

Oficialul FCSB-ului nu înţelege cum nu se pot lua măsuri pentru că fiecare eşec al Rapidului aduce câte un nou scandal, iar Săpunaru este mai mereu implicat în acestea.

”Poate acolo este punctul sensibil şi de asta îl atacă. Problema este că în momentul în care Săpunaru i-a pus in pericol sănătatea lui Bauza, trebuiau luate măsuri.

Dacă te baţi cu toată lumea, trebuie luate măsuri. S-a luat doar cu Bancu măsuri, atunci în semifinala Cupei cu Sepsi, când i s-au dat şase etape. Alţii au făcut lucruri infinit mai grave.

Se pare că singura soluţie să îl oprească e să îl tranchilizeze, e clar, uitaţi-vă ce se întâmplă. Problema este e grav ce face sau e mai grav ce a făcut Bancu, care a aruncat cu mingea în adversar şi a luat şase etape? Se pare că nu e grav, se pare că e o chestie normală, pentru că nu se iau măsuri.

Sunt sigur că n-o să se ia măsuri, pentru că episoadele astea le-am văzut împotriva aceluiaşi adversar în Giuleşti. Au fost bătăi, bătăi. Şi ce s-a întâmplat? Au fost două etape parcă (n.r. totul este ilustrat cu incidente!).

LPF nu se bagă, nu are niciun rol dacă observatorul nu scrie. Ar fi o mare problemă dacă observatorul nu scrie pentru că vede imaginile astea.

Dar mai e o mare problemă. Va juca Rapid cu stadionul plin după incidentele cauzate de suporteri etapa viitoare, cu Mioveni? Pentru că ce s-a întâmplat aici cam depăşeşte limita acceptată. 

La Rapid e puţin recidivă pentru că la meciul cu Sepsi alergau suporterii pe gazon, alergau în timpul meciului. S-a trecut foarte uşor peste”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Odată cu acest succes, FC U Craiova a întrerupt o serie de patru victorii consecutive ale Rapidului, în campionat. Giuleştenii rămân lideri în Superligă, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: sapunarurapid 

viewscnt
Articole similare