Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Angelescu anunţă ce se întâmplă după ce a văzut că autocarul Rapidului a fost vandalizat de ultraşii lui U Craiova 1948: "Nu este normal" | EXCLUSIV

Victor Angelescu anunţă ce se întâmplă după ce a văzut că autocarul Rapidului a fost vandalizat de ultraşii lui U Craiova 1948: "Nu este normal" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri din etapa cu numărul 10 a Superligii, U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti, a început mai devreme. Victor Angelescu a anunţat demersul pe care-l va face, după ce autocarul giuleştenilor a fost vandalizat de ultraşi ai oltenilor.

Autocarul Rapidului, vandalizat

U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti are loc sâmbătă, de la 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Giuleştenii au avut parte de un eveniment neplăcut. Ultraşi ai oltenilor au vandalizat autocarul echipei adverse. 

Mai multe persoane au scris numele Peluzei Sud şi al brigăzii, dar şi cuvinte obscene, iar acţiunea lor nu rămâne fără urmări. 

Victor Angelescu a anunţat că Rapid Bucureşti va depune o plângere. 

"Sunt multe meciuri pline de tensiune între Craiova şi Rapid. Aşa se întâmplă. E un meci de trei puncte, nu ne gândim la aşa ceva. Totuşi cred că suporterii noştri sunt mai civilizaţi, am trecut peste, trebuie să existe concentrare pentru meci.

Am văzut azi (n.r. - autocarul vandalizat), nu este normal, asta este. Ce să facem? O să depunem o plângere, dar ce se poate rezolva? Este păcat că se întâmplă lucruri de acest gen", a declarat Victor Angelescu pentru Orange Sport. 

Rapid Bucureşti e lider în Superligă, cu 21 de puncte, în timp ce U Craiova 1948 e doar pe locul 11, la o distanţă de 10 puncte. 

Înaintea partidei, Adrian Mutu a fost operat de urgenţă şi va absenta de la meciul din această seară. 

 

Afla mai multe despre: u craiova 1948 rapid bucurestivictor angelescu 

viewscnt
Articole similare