Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep a fost întoarsă din drum când se pregătea să părăsească România! Situaţia la care nu se aşteapta | EXCLUSIV

Halep a fost întoarsă din drum când se pregătea să părăsească România! Situaţia la care nu se aşteapta | EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (numărul 7 WTA) a fost afectată de o problemă neprevăzută. După divorţul de Toni Iuruc, jucătoarea de tenis a plănuit să plece din România cu direcţia Nisa, Franţa, dar s-a văzut nevoită să amâne călătoria, din cauza unei situaţii în care s-au aflat mii de persoane.

Blue Air i-a amânat plecarea Simonei Halep în Franţa

Fostul lider mondial din circuitul feminin de tenis trece printr-o perioadă dificilă pe plan personal. 

Simona Halep a divorţat de Toni Iuruc, cu care era căsătorită de aproape un an. Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc în 15 septembrie 2021. La acel moment, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani. Ei aveau programată căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.

Orange Sport a scris despre intenţia Simonei Halep de a se muta definitiv în Nisa, Franţa, în oraşul care a cucerit-o. În ultima perioadă, jucătoarea de tenis le-a vorbit apropiaţilor despre dorinţa de a se stabili pe Coasta de Azur. 

De altfel, Nisa a fost prima destinaţie pe lista Simonei Halep, la câteva zile după ce a semnat actul de divorţ la notar, împreună cu fostul partener, Toni Iuruc.

Totuşi, campioana s-a lovit de un obstacol neprevăzut: situaţia companiei Blue Air, care a anulat, recent, toate zborurile!

Sursele Orange Sport susţin că jucătoarea originară din Constanţa a fost nevoită să amâne pentru o perioadă scurtă de timp plecarea cu compania care opera un zbor direct spre Nisa, oraşul care i-ar putea fi casă Simonei Halep. 

Decisă să plece pe Coasta de Azur, ea va alege o alternativă la Blue Air şi ia în calcul inclusiv să opteze pentru o cursă cu escală prin Paris.

Cei doi foşti parteneri au 30 de zile la dispoziţie să anuleze actul de divorţ, dar există şanse mici ca acest lucru să se întâmple, după ultimul gest făcut de Simona Halep.

De altfel, inclusiv din partea lui Toni Iuruc ar exista o reticenţă, din cauza motivelor care au dus la divorţul de Simona Halep

Probleme pentru Blue Air 

Compania aeriană low-cost Blue Air a anunţat marţi, printr-un comunicat, că îşi propune să reia zborurile începând cu data de 10 octombrie 2022.

Blue Air a sistat toate zborurile programate să decoleze de pe aeroporturile din România, acuzând Ministerul Mediului că a pus poprire pe toate conturile companiei Blue Air Aviation. 

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC). Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Simona Halep, tot mai aproape de Nisa

În perioada în care s-a pregătit în capitala Coastei de Azur, Simona Halep ar fi primit vizita mamei sale, Tania Halep, în jurul sărbătorilor pascale din acest an. 

Totul pentru a-i prezenta mamei sale oraşul de vis în care urma să se concentreze toată activitatea sa. Apropiaţii ar fi fost informaţi, deja, că se simte atrasă de Nisa şi că ar lua în calcul mutarea definitivă în Franţa. 

Afla mai multe despre: simona haleptoni iurucdivort simona halepsimona halep blue air 

viewscnt
Articole similare