Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac, direct în privinţa divorţului Simonei Halep: "Persoana publică să împartă şi treburi care nu-i convin. N-am vorbit de trei luni"

Ion Ţiriac, direct în privinţa divorţului Simonei Halep: "Persoana publică să împartă şi treburi care nu-i convin. N-am vorbit de trei luni"

Simona Halep

Comentarii

Ion Ţiriac, unul dintre mentorii Simonei Halep, a fost întrebat despre evenimentul major din viaţa ocupantei locului şapte mondial WTA.

Ion Ţiriac, despre divorţul Simonei Halep de Toni Iuruc

Simona Halep a divorţat de Toni Iuruc, cu care era căsătorită de aproape un an. Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc în 15 septembrie 2021. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani. Ei aveau programată căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.

Ion Ţiriac a fost, de-a lungul timpului, unul dintre susţinătorii fostului lider WTA la competiţiile importante.

El a dezvăluit că în ultima perioadă s-a bucurat de o călătorie în Africa, n-a mai vorbit cu Simona Halep şi a explicat cum ar trebui să abordeze o persoană publică o perioadă delicată, precum cea a divorţului prin care trece jucătoarea de tenis din Constanţa. 

"Eu n-am mai vorbit cu Simona nici la telefon, nici personal de două, trei luni. Eu am fost prin Africa la elefanţi, animale. Crocodilul era să mă mănânce, cobra am mâncat-o eu după aia. Proteină se numeşte, acolo mănânci orice.  

Relaţiile mele cu Halep, cu Sorana (n.r. - Cîrstea), cu toţi pe care-i vrei sunt nişte relaţii logice, normale, dar îmi ştiu lungul nasului. Şi azi mi-l ştiu şi am rămas... Am o mare calitate, una singură: sunt cu picioarele pe pământ. Ştiu de unde am plecat, de la Braşov, Steagul Roşu, de la 16 ani. 

Nu pot eu să-mi dau cu părerea despre ce face un om sau nu face când închide uşa. Un pic de respect ar trebui să aibă persoana publică. Persoana publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburi care nu-i convin, că de aia e persoană publică şi publicul a făcut-o.  

Treaba asta are totuşi o graniţă pe undeva. Ar trebui atunci când închide uşa să respectăm pe toată lumea cu uşa închisă", a declarat afaceristul înainte de Ţiriac Foundation Trophy, turneu de categorie WTA 125, programat în perioada 10-18 septembrie 2022, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti. 

Afla mai multe despre: ion tiriacsimona haleptoni iurucdivort simona halep 

viewscnt
Articole similare