Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amenzi incredibile pentru Dinamo şi firma de pază. Ultraşii ”câinilor” au vrut să stea cât mai aproape de peluza Stelei

Amenzi incredibile pentru Dinamo şi firma de pază. Ultraşii ”câinilor” au vrut să stea cât mai aproape de peluza Stelei

Liga 2

Comentarii

Dinamo a primit o amendă uriaşă după incidentele de la derby-ul cu Steaua, 60.000 lei. Firma de pază a fost şi ea amendată.

Derby-ul dintre Dinamo şi Steaua s-a lăsat cu extrem de multe incidente. Galeriile celor două echipe au avut mai multe conflicte, iar ultraşii Stelei s-au luat la bătaie cu jandarmii.

De asemenea, suporterii au rupt scaune, au aruncate cu materiale pirotehnice în teren şi au aruncat cu obiecte în jandarmi.

Amenzi uriaşe după incidentele de la Dinamo - Steaua

Derby-ul Dinamo - Steaua a fost incendiar, la propriu, în tribune. Startul partidei a fost amânat cu 7 minute după ce ultraşii Stelei au aprins zeci de torţe în tribune. Multe dintre ele au fost aruncate în teren.

De asemenea, steliştii au aruncat cu torţe şi petarde înspre spectatorii de la tribuna a 2-a, unde se aflau suporterii lui Dinamo.

Incidentele nu s-au oprit însă aici. Suporterii Stelei s-au luat la bătaie cu jandarmii, pe care i-au atacat cu scaune rupte, instinctoare, petarde şi fumigene.

Jandarmeria Capitalei a anunţat că a aplicat amenzi în valoare totală de 89.000 de lei şi au fost întocmite 9 dosare penale, dar ancheta continuă.

Dinamo, ca echipă organizatoare, a fost amendată cu 60.000 de lei, în timp ce firma de pază a primit o amendă de 20.000 de lei.

De asemenea, mai mulţi suporteri au fost amendaţi în urma acesto incidente, cu o valoare totală de 9.000 de lei.

Au fost deschise şi 9 dosare penale, în care sunt anchetate 10 persoane, dar, potrivit Jandarmeriei, cercetările continuă şi vor fi identificaţi şi alţi suporteri care au provocat incidente grave.

În urma acestor incidente, doi jandarmi au fost răniţi, dar n-au avut nevoie de transport la spital.

Ultraşii lui Dinamo şi-au luat bilete la tribuna a 2-a, pentru a fi mai aproape de fanii Stelei

Mai mulţi dintre ultraşii lui Dinamo şi-au cumpărat bilete la tribuna a 2-a, cât mai aproape de peluza în care au stat suporterii Stelei.

Intenţia lor a fost să aibă posibilitatea să arunce cu obiecte înspre rivalii din galeria Stelei, dar şi, eventual, să rupă cordonul de jandarmi şi să ajungă în peluza adversă.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare