Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Apariţie uluitoare. Gigi Becali, de nerecunoscut pe străzile din Bucureşti: cu hainele murdare şi cu o cutie de bani la subraţ

FOTO | Apariţie uluitoare. Gigi Becali, de nerecunoscut pe străzile din Bucureşti: cu hainele murdare şi cu o cutie de bani la subraţgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a avut o apariţie uluitoare pe străzile din Bucureşti, în drumul său spre o bancă de la care a scos mulţi bani.

Excentricul patron al FCSB a surprins din nou. Însoţit de Ionuţ Luţu şi cu hainele murdare, Gigi Becali a surprins pe străzile din Capitală.

Omul de afaceri a mers la o bancă din Bucureşti, de unde a scos o sumă foarte mare. Gigi Becali a avut nevoie de o sacoşă şi de o cutie de carton pentru a transporta banii la maşină.

Gigi Becali, apariţie uluitoare: cu hainele murdare şi îmbrăcat neglijent

Este cunoscut faptul că, în viaţa de zi cu zi, Gigi Becali nu acordă prea multă atenţie felului în care se îmbracă atunci când este nevoit să facă vreun drum în oraş. Mai ales că are acasă o turmă de oi la care merge frecvent, plus câteva căprioare.

Zilele trecute, patronul FCSB a trebuit să meargă la bancă pentru a scoate o sumă importantă de bani, scrie mediaflux.ro. De altfel, Gigi Becali este recunoscut şi pentru faptul că poartă asupra lui foarte mulţi bani cash.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU GIGI BECALI!

Trecătorii au fost uluiţi când au văzut contrastul din faţa lor. Gigi Becali a coborât din automobilul său de lux, un model Mercedes-Maybach GLS 600, care costă peste 200.000 de euro.

Însă ţinuta aleasă de patronul FCSB nu se asorta deloc cu bijuteria pe care o conduce. Gigi Becali şi-a făcut apariţia îmbrăcat lejer şi n-a ţinut cont că hainele sale sunt murdare.

Un trecător a ţinut totuşi să aibă o amintire cu patronul FCSB şi l-a solicitat pentru o poză.

Însoţit de Ionuţ Luţu, Gigi Becali a intrat într-o bancă din Bucureşti, de unde a ieşit cu o pungă de bani, plus o cutie.

Vezi mai multe imagini pe mediaflux.ro!


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare