Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Adi Mutu a fost operat de urgenţă! Antrenorul Rapidului nu va sta pe bancă la meciul cu FC U Craiova după ce a suferit o criză de apendicită

BREAKING NEWS | Adi Mutu a fost operat de urgenţă! Antrenorul Rapidului nu va sta pe bancă la meciul cu FC U Craiova după ce a suferit o criză de apendicită

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu a fost oerat de uregenţă şi nu va putea sta pe banca meciului cu FC U Craiova 1948.

UPDATE 17:02 Adrian Mutu a fost operat de urgenţă. Antrenorul a suferit o criză de apendicită anunţă clubul Rapid Bucureşti. 

”Adrian Mutu a fost operat cu succes şi îi va susţine pe băieţi de pe patul de spital! 

Antrenorul nostru a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. 

Îi mulţumim domnului doctor Constantin Oprescu şi tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul De Urgenţă Floreasca Din Capitală! 

Multă sănătate, Mister! 

Recuperare uşoară şi te aşteptăm cât mai rapid alături de noi!”, a transmis clubul. 


Rapid se aşteaptă să aibă un meci greu cu formaţia lui Marius Crotoru, având în vedere rezultatele din ultimele meciuri. Totuşi, echipa din Giuleşti ar putea să întâmpine probleme înainte de meci. 

Adrian Mutu s-a prezentat sâmbătă dimineaţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Potrivit informaţiilor Orange Sport, Mutu ar fi avut simptome de febră, iar medicii ar fi presupus că ar avea o criză de apendicită.

După ce a fost consultat de medici, Mutu ar fi ales să plece, fiind însoţit de jardarmi. 

Contactat de OrangeSport, purtătorul de cuvânt al spitalului a dezvăluit că Adi Mutu a fost la unitatea de primiri urgenţe a spitalului. 

”Da, vă pot confirma că a fost la Spitalulul Judeţean din Târgu-Jiu. Nu ştim unde a decis să plece dânsul”, a spus Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Târgu Jiu, pentru orangesport.ro.

Din sursele Orange Sport, Adi Mutu a fost însoţit la Spitalul din Târgu Jiu şi de medicul Rapidului, care i-a recomandat să nu rămână la spital.

Cel mai probabil, Adi Mutu a ţinut neapărat să stea pe bancă la partida cu FC U Craiova şi apoi va face investigaţii suplimentare. În cazul unei victorii a Rapidului, giuleştenii şi-ar păstra primul loc în clasament.

Temerile lui Mutu înaintea duelului cu FC U Craiova

Adrian Mutu a prefaţat duelul din weekend, dintre Rapid şi FC U Craiova.

Un meci extrem de complicat. Ne aşteaptă o echipă care ne-a învins pe Giuleşti. Suntem într-un moment bun şi vrem să câştigăm meciul.

Vrem să ne menţinem pe prima poziţie şi de aceea vrem victoria. Va fi foarte greu să ne menţinem acolo (n.r. pe primul loc), încercăm să facem acest lucru cât mai mult posibil. 

Eu cred că FC U are jucători buni. Am înţeles că şi Bauza e refăcut şi va juca contra noastră.

(n.r. despre Asamoah) După datele InStat (n.r. platformă ce livrează date despre performanţa individuală a fiecărui fotbalist), e cel mai bun pasator din Liga 1.

(n.r. despre Xian Emmers) E un jucător care se mulează bine pe stilul nostru de joc, un jucător de care vom avea nevoie”, a declarat Mutu, înaintea partidei.

Afla mai multe despre: rapid-fc u craiova-mutu 

viewscnt
Articole similare