Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a dezvăluit ce s-a întâmplat pe London Stadium după ce Andrei Cordea a marcat contra lui West Ham: ”Au fost români evacuaţi că s-au bucurat!” EXCLUSIV

MM Stoica a dezvăluit ce s-a întâmplat pe London Stadium după ce Andrei Cordea a marcat contra lui West Ham: ”Au fost români evacuaţi că s-au bucurat!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit, în exclusivitate, la OrangeSport, ce s-a întâmplat la Londra după ce Andrei Cordea a deschis scorul în meciul cu West Ham.

FCSB a pierdut joi seara la Londra, scor 1-3, primul meci din grupele Conference League, cu echipa engleză West Ham United. Centralul Benoit Bastien a dictat un penalty controversat la jumătatea reprizei a doua, în urma căruia clubul englez a egalat, iar din acel punct "ciocănarii" s-au dezlănţuit. 

Pe stadion au fost mulţi suporteri ai FCSB-ului care au cântat pe toată durata partidei şi au încercat să îşi susţină echipa. MM Stoica spune că au fost şi mulţi suporteri români care au stat în sectorul rezervat gazdelor. 

Managerul general de la FCSB susţine că în momentul când Andrei Cordea a deschis scorul, fanii români s-au bucurat lângă cei britanici, iar forţele de ordine au fost nevoite să îi evacueze. 

”Au fost români evacuaţi că s-au bucurat!”

”Pe mine m-a mâhnit faptul că au fost mulţi români pe stadion. Mă aşteptam şi au plecat cumva bucuroşi că au văzut un spectacol şi că echipa lor nu i-a făcut de râs. Au fost mulţi, nu doar în sectorul alocat românilor. 

Au fost români evacuaţi că s-au manifestat la golul marcat de Cordea. S-a anunţat, noi am anunţat, dar asta e clar. Când eşti suporter în deplasare şi stai în sectorul gazdelor nu ai voie să te manifeşti, că iese scandal”, a spus MM Stoica, la OrangeSport. 

Pe 15 septembrie, FCSB o primeşte pe Arena Naţională pe Anderlecht, de la 22:00, în a doua etapă a grupelor Conference League. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-west ham 

viewscnt
Articole similare