Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, surprinsă la o clinică de fertilizare in vitro! Jucătoarea de tenis a semnat actele de divorţ în urmă cu două zile

Simona Halep, surprinsă la o clinică de fertilizare in vitro! Jucătoarea de tenis a semnat actele de divorţ în urmă cu două zile

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial în această săptămână în faţa notarului.

Ei au lăsat în urmă planurile importante pe care le-au făcut, iar în 2024 ar fi urmat un eveniment care le-ar fi schimbat viaţa celor doi, conform unui apropiat al familiei Halep.

Fostul lider WTA Simona Halep a divorţat de Toni Iuruc, cu care era căsătorită de aproape un an. Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc în 15 septembrie 2021. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani.

La două zile după divorţ, Simona Haelp a fost surprinsă la o clinică de fertilizare in vitro, potrivit ProSport. Vineri, la prânz, fostul lider WTA a ajuns la clinică, potrivit sursei citate anterior. 

Halep a petrecut aproximativ o oră la clinică şi a ieşit însoţită de o asistentă. Jucătoarea a mers apoi la masă singură, după care a făcut un drum la un birou notarial. 

Cum a primit Dumitru Dragomir vestea divorţului dintre Simona Halep şi Toni Iuruc

”Sunt de-a dreptul şocat, mai ales că îi cunsoc pe amândoi foarte bine. Şi Simona, şi Toni sunt nişte copii frumoşi, buni. Îmi pare rău, dar, nene, ştii cum e în viaţă, dacă nu te înţelegi, mai bine să o iei pe un alt drum.

Sfatul meu pentru amândoi este de acum să încerce să-şi facă fiecare o familie şi să se bucure de viaţă”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: halep-iuruc-divorţ 

viewscnt
Articole similare