Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | În ce stare se află Adi Mutu după operaţie! De câte zile de pauză are nevoie

EXCLUSIV | În ce stare se află Adi Mutu după operaţie! De câte zile de pauză are nevoie galerie foto

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu a fost operat de uregenţă şi nu va putea sta pe banca meciului cu FC U Craiova 1948.

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre starea lui Adi Mutu! Câte zile va sta departe de gazon 

Antrenorul a fost operat azi de urgenţă şi totul a decurs bine! Victor Angelescu, patronul echipei Rapid, a dat detalii pentru Orange Sport. 

”Veştile sunt bune. A fost operat, s-a trezit. Acum 40 de minute am vorbit cu el, totul a decurs bine. Este în Bucureşti la spital. Sincer să fiu nu ştiu când l-a apucat. Pe mine m-a sunat Niculae şi mi-a spus. Operaţia dacă a decurs bine nu cred că trebuie să stea mai mult de 2 zile, dar după are probabil nevoie de 4-5 zile de pauza.

Dar nu este o problemă, staff-ul este pregătit. Se întâmplă. Nu ştiu dacă are voie să se uite la meci sau nu. E imposibil, nu ştiu dacă se parte uita la meci. El fiind operat azi”, a declarat Angelescu pentru Orange Sport. 

Astfel, pe banca Rapidului la meciul cu FCU Craiova va sta Alin Chiţa, secundul „Briliantului”.


În dimineaţa zilei de sâmbătă, Adrian Mutu s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Cauza ar fi fost o stare febrilă pe care a acuzat-o antrenorul. 

Comunicatul clubului din Giuleşti:

”Adrian Mutu a fost operat cu succes şi îi va susţine pe băieţi de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. 

Îi mulţumim domnului doctor Constantin Oprescu şi tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul De Urgenţă Floreasca Din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare uşoară şi te aşteptăm cât mai rapid alături de noi!”, a transmis clubul. 

Afla mai multe despre: adi muturapid 

viewscnt
Articole similare