Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica şi Andrei Vochin, revoltaţi după ce l-au auzit pe Daniel Opriţa: "Tu nu-ţi dai seama ce scoţi pe gură. Dacă te ajută intelectul, nu faci astfel de declaraţii" | EXCLUSIV

MM Stoica şi Andrei Vochin, revoltaţi după ce l-au auzit pe Daniel Opriţa: "Tu nu-ţi dai seama ce scoţi pe gură. Dacă te ajută intelectul, nu faci astfel de declaraţii" | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, şi managerul general al FCSB, Mihai Stoica, au fost revoltaţi de declaraţia antrenorului Stelei Bucureşti, Daniel Opriţa.

Daniel Opriţa, taxat pentru ce a declarat după Dinamo - Steaua 1-2

Vineri, Steaua Bucureşti a câştigat derby-ul cu Dinamo Bucureşti în Liga 2, scor 2-1, într-un meci care a strâns aproximativ 20.000 de suporteri. 

"Când am venit aici, suporterii asta m-au rugat, să promoveze mai repede echipa pentru că le este dor de o bătaie. Să intre în Liga 3, Liga 2, pentru că la Liga 4 erau cam singuri”, a spus Opriţa, imediat după meciul de pe cel mai mare stadion al ţării. 

Declaraţia a fost taxată imediat, mai ales că derby-ul de pe Arena Naţională a fost marcată de violenţele ultraşilor. Suporteri ai Stelei s-au contrat cu cei ai lui Dinamo înaintea partidei, apoi oaspeţii au avut ceva de împărţit cu jandarmii la pauza partidei, iar la final au apărut scene desprinse din filme pe culoarul de acces spre tribunele Arenei Naţionale.

"Spune un băiat plătit de MApN şi asta spune, că obiectivul e să se bată cu Jandarmeria, cu MAI, război civil sub oblăduirea celor care lasă anomalia asta să joace. Sunt jucători plătiţi din bugetul MApN. Cred că există generali plătiţi mai prost decât fotbaliştii ăştia din Liga 2", a declarat Mihai Stoica la Sport Center. 

Andrei Vochin consideră că Daniel Opriţa a făcut o declaraţie periculoasă, în contextul evenimentul de pe Arena Naţională. 

"Tu nu-ţi dai seama ce scoţi pe gură şi peste câteva luni să pui această declaraţie. Dacă nu se întâmplă nimic, trec lucrurile mai uşor, dar la ce am văzut aseară e posibil să se întâmple o nenorocire. Acum sunt din ce în ce mai multe bătăi şi ne putem îndrepta spre un pericol iminent. 

Dacă te ajută intelectul, nu faci astfel de declaraţii. Din păcate, microfonul ajunge prea uşor prin anumite părţi. Unii nu ştiu lucruri de bază de comunicare, lucruri de bază de fotbal. Tu trebuie să fii manager, nu mai spun lider. Ai soarta a 30 de oameni apropiaţi ţie şi dacă nu ştii să vorbeşti şi ajungi să faci astfel de declaraţii... Uitaţi-vă ce se întâmplă pe bancă", a spus oficialul FRF. 

"E instigare la violenţă. Cred că alta e soluţia. Există camere de supraveghere. E uşor să-i depistezi pe cei care fac probleme. Vă spun cum, că mă duce mintea la astea. Porneşti anchetă, îi iei frumos pe cei care fac probleme şi îi ţii departe de... Cum e în Anglia. Un individ care pătrunde pe teren şi face lucruri de astea e interzis pe stadion. Şi la noi sunt mulţi interzişi pe stadioane, din Peluza Nord, de la noi, au fost mulţi interzişi pentru mai puţin. Eu am rămas consternat de ce a putut declara Opriţa", a adăugat managerul general de la FCSB pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mihai stoicaandrei vochindaniel opritaviolente dinamo steauadinamo steaua 1-2 

viewscnt
Articole similare