Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incidente la Dinamo - Steaua! Jandarmeria a intervenit pe Arena Naţională după scandalul dintre galerii. Mai multe persoane, reţinute | VIDEO

Incidente la Dinamo - Steaua! Jandarmeria a intervenit pe Arena Naţională după scandalul dintre galerii. Mai multe persoane, reţinute | VIDEO

Steaua

Comentarii

Derby-ul Dinamo - Steaua, din etapa a şasea a Ligii 2, a fost unul încins de galerii dinainte de startul partidei de pe Arena Naţională.

Incidente la Dinamo - Steaua pe Arena Naţională

Dinamo Bucureşti - Steaua Bucureşti e în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Cu 40 de minute înainte de fluierul de start, spiritele s-au încins pe Arena Naţională. 

Suporterii oaspeţilor, aflaţi la peluză, au pornit un scandal cu cei dinamovişti aflaţi la tribuna a doua, iar facţiunile de ultraşi au aruncat obiecte una spre cealalată. 

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca lucrurile să nu degenereze, iar câteva persoane au fost reţinute. 

De altfel, startul partidei a fost amânat cu câteva minute, după spectacolul pirotehnic pornit pe cel mai mare stadion al ţării de galerii. 

Suporterii stelişti au venit şi ei în număr mare în peluza stadionului, unde în jur de 20.000 de persoane au venit să asiste la derby-ul dintre Dinamo şi Steaua. 

Anunţul Jandarmeriei

"În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC DINAMO Bucureşti şi CSA STEAUA Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: 

În zona Bulevardului Basarabia, la porţile de acces în complexul sportiv, în jurul orei 20:00, jandarmii au depistat doi bărbaţi, în timp ce încercau introducerea în arenă de materiale pirotehnice interzise de prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare. 

Astfel, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a încercat introducerea a 20 de materiale pirotehnice ascunse în rucsac, iar celălalt,  în vârstă de 43 de ani, a încercat introducerea a 60 de materiale pirotehnice în interiorul tobei, care constituie element de recuzită specifică galeriilor de fotbal.

În acest context, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor de către organele abilitate", a anunţat Jandarmeria. 

Afla mai multe despre: dinamo steauaincidente dinamo steaua 

viewscnt
Articole similare