Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii lui West Ham au venit la final în dreptul lui MM Stoica pe London Stadium: "Ne-au spus că le pare rău" | EXCLUSIV

Oficialii lui West Ham au venit la final în dreptul lui MM Stoica pe London Stadium: "Ne-au spus că le pare rău" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, susţine că centralul partidei cu West Ham a luat o decizie greşită acordând penalty. De altfel, oficiali ai clubului englez au venit să-şi prezinte scuzele pentru felul în care au egalat.

Gestul făcut de cei de la West Ham la finalul partidei cu FCSB

FCSB a pierdut joi seara la Londra, scor 1-3, primul meci din grupele Conference League, cu echipa engleză West Ham United. Centralul Benoit Bastien a dictat un penalty controversat la jumătatea reprizei a doua, în urma căruia clubul englez a egalat, iar din acel punct "ciocănarii" s-au dezlănţuit. 

La final, oficiali ai lui West Ham i-au felicitat pe cei de la FCSB, iar Mihai Stoica a dezvăluit momentul. De asmenea, expertul Orange Sport a comentat meciul din perspectiva sa. 

"Frustrant, pentru că nu ştim ce s-ar fi întâmplat dacă nu apărea acel penalty. Am văzut cât de orbiţi de ură sunt unii care zic că a fost penalty. Gazdele noastre îşi prezentau scuze pentru felul în care s-a decis partida. Au venit şi ne-au spus că le pare rău, că n-a fost penalty, ne-au felicitat. 

3-0 şuturi pe spaţiul porţii, posesia a fost egalată de noi, 3-0 raportul cartonaşelor galbene, noi conduceam. Aveau cornere, dar ne bucuram la talia noastră. A venit apoi invenţia arbitrului francez (n.r. - Benoit Bastien). 

Dică a gândit perfect acest joc tactic. Era minutul 70 şi nu se întâmplase nimic din partea lor. Târnovanu nu a avut nimic de apărat până la penalty. 

Meciul ăsta pentru mine intră în galerie meciurilor mari făcute de Steaua împotriva unor echipe care costă foarte mult. N-am suferit cum am suferit cu Manchester City. City ne-a spulberat, ne-a bătut 5-0. Ne-am bătut cu Chelsea parte în parte, care e cam de nivelul lui Chelsea... 

Toată lumea a avut cuvinte de laudă, pentru că am arătat bine", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Pe 15 septembrie, FCSB o primeşte pe Arena Naţională pe Anderlecht, de la 22:00, în a doua etapă a grupelor Conference League. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicawest ham fcsb 

viewscnt
Articole similare