Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, despre faza care a schimbat soarta meciului West Ham - FCSB 3-1: "Nu mi se pare penalty. Voi explica de ce. Mi-au plăcut" | EXCLUSIV

Basarab Panduru, despre faza care a schimbat soarta meciului West Ham - FCSB 3-1: "Nu mi se pare penalty. Voi explica de ce. Mi-au plăcut" | EXCLUSIV galerie foto

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a analizat înfrângerea suferită de FCSB în faţa lui West Ham, scor 3-1, în prima etapă a grupelor Conference League.

Concluziile lui Basarab Panduru după West Ham - FCSB 3-1

FCSB a pierdut joi seara la Londra, scor 1-3, primul meci din grupele Conference League, cu echipa engleză West Ham United.

Centralul Benoit Bastien a judecat ciudat un duel în careul FCSB între Târnovanu şi Cornet, în urma căruia scorul a devenit 1-1.  

La o minge trimisă lung de West Ham, Cornet şi Târnovanu au sărit pentru balon. Atacantul nu a reuşit să lovească mingea şi să o trimită spre poartă şi s-a ciocnit de Târnovanu, care nu a reuşit să reţină mingea. 

Cei doi s-au accidentat serios, iar arbitrul a decis ca echipa engleză să beneficieze de o lovitură de la 11 metri din care englezii au egalat.

Basarab Panduru consideră că Benoit Bastien a greşit cu lovitura de pedeapsă şi a lăudat modul în care FCSB a arătat sub comanda lui Nicolae Dică pe London Stadium. 

"Nu mi se pare penalty. Voi explica de ce şi după care s-a terminat tot pentru FCSB şi au venit lucrurile în favoarea lui West Ham. 

Târnovanu iese, se opreşte şi atacantul (n.r. - Cornet) intră în el. Se dă penalty, se dă gol, apoi vine golul de 2-1. Până atunci mi-a plăcut FCSB, a făcut o repriză solidă, FCSB a avut ocaziile. Golul din minutul 34... Pasă Olaru, dar părerea mea e că vrea să tragă şi bagă Cordea mingea în poartă. Cu schimbările făcute, cu Paqueta, cu Antonio, s-a întors soarta meciului. 

Mi-a plăcut FCSB, cum a ajucat, cum a stat în prima repriză cu Compagno, care n-a fost la mijloc şi echipa în spatele lui. Au stat la 70 de metri de poartă, nu i-au lăsat să construiască. Tot ce au făcut în prima repriză a fost corect. Dacă nu ar fi dat penalty-ul, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat. Poate marca FCSB golul secund", a declarat expertul Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: west ham fcsbbasarab pandurupenalty west ham fcsb 

viewscnt
Articole similare