Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Penalty controversat pentru West Ham! FCSB, penalizată de centralul Benoit Bastien după ieşirea din poartă a lui Târnovanu | FOTO

Penalty controversat pentru West Ham! FCSB, penalizată de centralul Benoit Bastien după ieşirea din poartă a lui Târnovanu | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Centralul Benoit Bastien a acordat un penalty controversat în favoarea lui West Ham în meciul cu FCSB, din prima etapă a grupelor Conference League.

Penalty controversat în West Ham - FCSB

După ce un expert englez s-a arătat revoltat că West Ham nu a primit un penalty în minutul 10 al partidei cu FCSB, "ciocănarii" au primit lovitura de pedeapsă aşteptată. 

FCSB a condus din minutul 34, atunci când Andrei Cordea a deschis scorul din pasa decisivă a lui Darius Olaru. West Ham a controlat partida apoi, dar nu a avut ocazii notabile prin care să anunţe egalarea pe London Stadium. 

Totuşi, 1-1 s-a făcut în minutul 69. Cu câteva minute înainte, centralul Benoit Bastien a judecat ciudat un duel în careul FCSB între Târnovanu şi Cornet. 

La o minge trimisă lung de West Ham, Cornet şi Târnovanu au sărit pentru balon. Atacantul nu a reuşit să lovească mingea şi să o trimită spre poartă şi s-a ciocnit de Târnovanu, care nu a reuşit să reţină mingea. 

Cei doi s-au accidentat serios, iar arbitrul a decis ca echipa engleză să beneficieze de o lovitură de la 11 metri spre surprinderea fotbaliştilor de la FCSB, care au contestat decizia. 

Accidentat, Cornet a părăsit terenul, în timp ce Târnovanu s-a întors în poartă şi nu a putut para execuţia perfectă a lui Bowen, care a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbwest hampenalty west ham fcsb 

viewscnt
Articole similare