Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un expert englez, revoltat de o fază petrecută în West Ham - FCSB! Consideră că echipa din România a fost avantajată: "Puteţi vedea"

Un expert englez, revoltat de o fază petrecută în West Ham - FCSB! Consideră că echipa din România a fost avantajată: "Puteţi vedea"

FCSB

Comentarii

Clive Allen, fost fotbalist la West Ham, Chelsea sau manchester City, consideră că "ciocănarii" au fost privaţi de un penalty în startul partidei cu FCSB.

West Ham - FCSB, în grupele Conference League

FCSB a început grupa de Conference League, sezonul 2022-2023, cu cel mai greu adversar din grupa din care mai fac parte Anderlecht şi Silkeborg. Pe London Stadium, echipa antrenată de Nicolae Dică a fost încurajată de mii de suporteri români şi a reuşit să producă surpriza încă din prima repriză. 

În minutul 34, după o acţiune purtată pe partea stângă, FCSB a deschis scorul. Florinel Coman a trimis în marginea careului până la Darius Olaru, care a trimis mingea pe a doua bară, unde a apărut Andrei Cordea, care a deschis scorul. 

Totuşi, expertul BT Sport, Clive Allen, consideră că West Ham ar fi trebuit să primească o lovitură de pedeapsă după o intrare a lui Dawa asupra lui Scamacca. 

În minutul 10, Coufal a centrat de pe partea dreaptă şi Scamacca a acuzat că a fost doborât de Dawa. Centralul Benoit Bastien nu a fost impresionat şi a lăsat jocul să continue. 

Citat de Westhamzone.com, expertul BT Sport consideră că faza ar fi trebuit penalizată: 

"(n.r. - Scamacca) se uită la arbitrul Benoit Bastien şi spune a fost doborât. Puteţi vedea că există un contact. Cred că este o greşeală, cred că este o împingere (n.r. - din partea lui Dawa)", a susţinut Clive Allen.

Aflat în studio, Peter Drury a adăugat: „Moment pertinent pentru a vă aminti că în această etapă a competiţiei nu există VAR”.

West Ham - FCSB, live text pe Orangesport.ro, în prima etapă a grupelor Conference League. 

 

Afla mai multe despre: west ham - fcsb 

viewscnt
Articole similare