Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţat OUT de la FCSB, Vali Creţu a fost titularizat cu West Ham! Motivul invocat de Nicolae Dică: ”De aceea am făcut aceste schimbări”

Anunţat OUT de la FCSB, Vali Creţu a fost titularizat cu West Ham! Motivul invocat de Nicolae Dică: ”De aceea am făcut aceste schimbări”

FCSB

Comentarii

Vali Creţu (33 de ani) a fost titularizat la meciul cu West Ham, în ciuda faptului că FCSB nu dorea să îl păstreze la club. Înaintea debutului partidei, Nicolae Dică a explicat de ce a ales să meargă pe mâna acestuia.

Joi seara, FCSB avea să dispute prima partidă după revenirea în grupele unei competiţii europene, împotriva celui mai bun adversar pe care trebuie să îl înfrunte, West Ham.

În seara în care s-a stins din viaţă Regina Elisabeta a II-a, jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică aveau să o înfrunte pe echipa pe care ar fi susţinut-o aceasta.

Primul 11 trimis în teren de Nicolae Dică a surprins din două puncte de vedere, în primul rând absenţa lui Tavi Popescu, iar în al doilea titularizarea lui Vali Creţu.

Cei de la FCSB dăduseră de înţeles că nu plănuiesc să se mai bazeze pe fundaşul de 33 de ani, nemulţumiţi de diversele probleme ale acestuia, atât comportamentale, cât şi din punct de vedere sportiv.

Era anticipat că Radu Boboc sau Alexandru Pantea vor face parte din primul 11 la partida de pe London Stadium, dar Nicolae Dică a preferat o altă variantă.

Întrebat despre această decizie înaintea fluierului de start, antrenorul FCSB-ului a dezvăluit că ar fi ales să meargă pe mâna lui Creţu, întrucât acesta ar fi mai agresiv pe faza defensivă.

Motivul invocat de Nicolae Dică pentru titularizarea lui Vali Creţu la meciul cu West Ham

"Suntem pregătiţi, ne-am dorit aceast lucru, să ajungem în grupe. Trebuie să facem un meci mare, am încredere că vor face un meci mare.

Le-am spus că 95 de minute sau cât va fi să dea totul pe teren, iar la final să iese cu capul sus de pe teren.

Vreau să văd jucători cu personalitate, avem un meci din care avem doar de câştigat.

Nu trebuie să punem o presiune mare pe jucători pentru acest joc. Presiune mare a fost în Norvegia. 

Mi-am dorit să avem jucători mai agresivi pe faza defensivă, pentru că întâlnim un adversar mai puternic.

De aceea am făcut aceste schimbări", a declarat Nicolae Dică, pentru Pro TV.

Afla mai multe despre: vali creţu 

viewscnt
Articole similare