Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Gigi dă din casă!". Fotbalistul, OUT: MM a confirmat decizia de luată la FCSB | EXCLUSIV

"Gigi dă din casă!". Fotbalistul, OUT: MM a confirmat decizia de luată la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a confirmat decizia luată de Nicolae Dică şi stafful său, anunţă de Gigi Becali, care a spus că Valentin Creţu nu mai intră în planurile antrenorului, doar în caz de urgenţă.

Nicolae Dică şi stafful său au decis că Valentin Creţu nu mai are nivelul necesar pentru a face parte din primul "11" la FCSB, dezvăluire făcută de Gigi Becali, iar Mihai Stoica a confirmat că fundaşul dreapta a ajuns a treia variantă pe post la echipa roş-albastră.

"Gigi dă din casă!". Fotbalistul, OUT: MM a confirmat decizia de luată la FCSB | EXCLUSIV

Gigi Becali a dezvăluit că Valentin Creţu a pierdut încrederea lui Nicolae Dică şi a staffului său şi a anunţat că fotbalistul nu mai e dorit în echipa FCSB. "Face prostii", a motivat Gigi Becali decizia luată în "sânul" FCSB şi a spus că Alexandru Pantea şi Radu Boboc i-au luat faţa.

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a confirmat cele "scurse" în presă de Gigi Becali şi a anunţat că decizia lui Nicolae Dică şi a staffului său e luată. MM a spus că Valentin Creţu a ajuns să fie a treia, chiar a patra după revenirea lui Ovidiu Popescu din accidentare, variantă de fundaş dreapta la FCSB.

"Gigi Becali dă din casă, ca de obicei, nu e problemă. Corect, aşa este (n.r. - a treia variantă pe post). Cam da. Asta se poate schimba. Când era Ovidiu, nici nu se gândea nimeni că îl poate scoate cineva pe Ovidiu Popescu din echipă", a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport, acum câteva zile.

Gigi Becali a anunţat că Dică şi stafful său nu-l mai vor pe Valentin Creţu în echipa FCSB

La începutul săptămânii, într-o intervenţie la TV, Gigi Becali a anunţat că Nicolae Dică şi stafful său "nu-l mai vor" pe Valentin Creţu în echipa FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit şi motivul pentru care s-a ajuns la această decizie şi a spus că fundaşul dreapta "face prostii", iar de aceea s-a ajuns la această decizie.

"Nu l-am băgat eu pe Pantea în primul 11. Chiar n-a fost mâna mea, dacă era aşa, spuneam. Eu am vorbit cu Dică şi era o alegere între Achim, Pantea şi Boboc pentru partea dreaptă. Achim avea o accidentare. (...) Eu chiar le-am spus lui Dică şi lui MM că avem o bijuterie acolo prin Pantea. E posibil să-l fi influenţat pe Dică, dar nu l-am băgat eu titular pe Pantea.

Pe Creţu nu l-am luat în calcul, pentru că ei spun că face prostii, că nu centrează, eu ştiu că ei nu-l vor pe Creţu", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Vali Creţu a ajuns la FCSB în august 2019 şi, de atunci, a jucat 101 meciuri şi şase pase de gol.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Vali Creţu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalivalentin cretumihai stoicafcsbfundas 

viewscnt
Articole similare