Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste rea pentru FCSB! Verdict sumbru cu privire la accidentarea lui Ovidiu Popescu: ”Sunt şanse foarte mari” | EXCLUSIV

Veste rea pentru FCSB! Verdict sumbru cu privire la accidentarea lui Ovidiu Popescu: ”Sunt şanse foarte mari” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a oferit cele mai noi detalii despre situaţia lui Ovidiu Popescu, jucător care s-a accidentat grav în ultima partidă jucată de FCSB în campionat. Managerul general a dezvăluit că fundaşul celor de la FCSB are şanse mari să aibă ligamentele rupte.

Cu excepţia golului reuşit de David Miculescu, aflat la debut, meciul cu CS Mioveni nu a adus aproape nimic bun pentru FCSB.

Vicecampioana a remizat cu formaţia argeşeană (1-1), dar, şi mai grav, a pierdut un jucător important pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Ovidiu Popescu s-a accidentat chiar la golul cu care CS Mioveni a deschis scorul, în minutul 27.

Acesta a acuzat probleme medicale la genunchi şi a fost nevoit să iasă de pe teren, în locul său fiind trimis Denis Haruţ.

Veste rea pentru FCSB! Verdict sumbru cu privire la accidentarea lui Ovidiu Popescu: ”Sunt şanse foarte mari” | EXCLUSIV

În urma celor întâmplate, Mihai Stoica a oferit detalii despre situaţia jucătorului de 28 de ani.

Managerul general al roş-albaştrilor a anunţat că încă nu s-a făcut un RMN, dar există şanse foarte mari ca Ovidiu Popescu să fi suferit o ruptură de ligamente.

În această situaţie, ar fi vorba despre o accidentare extrem de gravă, ceea ce l-ar pe fotbalistul să fie indisponibil pentru o perioadă de aproximativ şase luni.

Mihai Stoica a explicat că, în cel mai fericit caz, ar fi vorba despre o entorsă la genunchi şi a povestit că jucătorul nu mai putea să calce deloc.

”Încă n-a făcut RMN, dar în cel mai fericit caz e o entorsă gravă de genunchi.

Sunt şanse foarte mari să fie ligamente rupte pentru că el nu mai putea să calce deloc. A auzit şi trosnitură şi durere foarte mare.

El are musculatura foarte bine dezvoltată. Şi-a rupt ligamentele şi a alergat pentru că avea coapsele foarte puternice. Şi, Ovidiu... pare cam greu de crezut că nu sunt şi ligamentele rupte.

El a mai avut chiar la genunchiul acesta... la el dacă s-a rupt, nu s-a rupt ligamentul lui cu care s-a născut”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Totodată, managerul general de la FCSB a precizat că Radunovic a revenit la antrenamente, dar încă mai resimte dureri.

”Radunovic s-a antrenat, încă mai resimte dureri când loveşte mingea cu latul şi nu ştim”, a adăugat oficialul vicecampioanei.

Afla mai multe despre: ovidiu popescufcsb 

viewscnt
Articole similare