Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele informaţii despre accidentarea lui Ovidiu Popescu. Scenariu sumbru: ar putea lipsi de pe gazon până în martie 2023!

VIDEO | Primele informaţii despre accidentarea lui Ovidiu Popescu. Scenariu sumbru: ar putea lipsi de pe gazon până în martie 2023!

FCSB

Comentarii

În minutul 27, chiar la golul cu care CS Mioveni a deschis scorul, Ovidiu Popescu (28 de ani) s-a accidentat în echipa FCSB.

UPDATE 22:58 - Ovidiu Popescu ar putea lipsi de pe teren până în martie 2023, după accidentarea suferită în meciul CS Mioveni - FCSB 1-1. Potrivit gsp.ro, Ovidiu Popescu a suferit o entorsă la genunchi şi există posibilitatea ca ligamentele incrucişate să fie lezionate.

Fotbalistul FCSB urmează să fie supus unui RMN pentru a se afla cu exactitate diagnosnictul şi perioada de indisponibilitate.


FCSB a suferit o pierdere chiar la faza golului cu care CS Mioveni a deschi scorul, la partida de pe teren proprius. Ovidiu Popescu s-a accidentat la genunchi şi a fost nevoit să iasă de pe teren, în locul său fiind trimis Denis Haruţ.

VIDEO | Continuă coşmarul la FCSB: încă o accidentare! Ovidiu Popescu, direct la vestiare cu probleme la genunchi

Minutul 27 al meciului CS Mioveni - FCSB a fost cu ghinion pentru echipa lui Nicolae Dică. Nu doar că a încasat gol, dar FCSB l-a pierdut şi pe Ovidiu Popescu. Fundaşul dreapta al FCSB a şchiopătat şi nu a mai putut sta în picioare după ce a încercat să-şi urmărească adversarul înainte de centrarea de la gol.

Ovidiu Popescu a plecat direct la vestiare şi în locul său Nicolae Dică l-a trimis pe teren pe Denis Haruţ.

Cel mai probabil, având în vedere că nu a fost atins de adversar la faza accidentării, Ovidiu Popescu a suferit o entorsă la genunchi. În cel mai rău caz poate fi vorba despre o ruptură de ligamente, care-l poate scoate din joc pe fundaş cel puţin şase luni.

Afla mai multe despre: ovidiu popescuaccidentarefcsbvideo 

viewscnt
Articole similare