Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Ungariei i-a transmis unui jucător maghiar să se transfere la Sepsi pentru a avea şansa de a fi convocat: ”Mi-au dat asigurări, am semnat liniştit”

Selecţionerul Ungariei i-a transmis unui jucător maghiar să se transfere la Sepsi pentru a avea şansa de a fi convocat: ”Mi-au dat asigurări, am semnat liniştit”galerie foto
Comentarii

Mark Tamas (28 de ani) a fost transferat de Sepsi la finalul perioadei de mercato, pentru a umple golul lăsat de Bogdan Mitrea în centrul apărării covăsnene. Internaţionalul maghiar a făcut pasul la Sfântu Gheorghe la îndemnul selecţionerului Ungariei, Marco Rossi.

Pe 2 septembrie, Sepsi a anunţat oficial venirea înlocuitorului lui Bogdan Mitrea, care a fost achiziţionat de Universitatea Craiova în această vară.

Jucătorul care a fost adus pentru a îi lua locul este Mark Tamas, un stopper de 28 de ani, care a evoluat în ultimii doi ani şi jumătate în Polonia, la Slask Wroclaw.

Maghiarul are doar o apariţie în tricoul ţării sale, venită în septembrie 2021, când a fost integralist în victoria Ungariei cu Andorra, scor 1-0

Aceea a fost singura dată când a fost convocat Tamas, dar acest lucru nu l-a prevenit din a îşi propune să revină în planurile selecţionerului Marco Rossi.

Înainte de a semna cu Sepsi, apărătorul central l-a sunat pe antrenorul italian şi l-a întrebat dacă va mai avea şansa de a fi convocat dacă va face pasul la Sfântu Gheorghe.

După ce Rossi l-a asigurat că atât timp cât va juca şi o va face bine va putea prinde naţionala, Tamas a semnat ”liniştit” cu Sepsi.

Selecţionerul Ungariei i-a transmis unui jucător maghiar să se transfere la Sepsi pentru a avea şansa de a fi convocat

Sunt extrem de fericit că am semnat în sfârşit. Am avut mai multe oferte, dar nu am simţit că mă vor toţi la fel de mult.

Sepsi a făcut totul ca să mă aducă, m-am simţit special. Înaintea deciziei finale m-am consultat cu selecţionerul Marco Rossi şi asistentul Zsolt Laczko.

Ambii mi-au spus că dacă voi fi titular şi echipa va avea rezultate bune, am şanse să fiu convocat. Mi-au dat asigurări, aşa că am semnat liniştit”, a declarat Mark Tamas, potrivit Nemzeti Sport.

De abia ajuns la club, Tamas nu a avut încă şansa de a debuta în tricoul lui Sepsi. În CV-ul internaţionalului maghiar se mai regăsesc Videoton, Puskas Akademia, Dyosgyori şi Slask Wroclaw.

Transferat liber de contract de Sepsi, jucătorul de 28 de ani este cotat la 300.000 de euro de transfermarkt.

Afla mai multe despre: mark tamas 

viewscnt
Articole similare