Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae îi propune la naţională pe doi dintre jucătorii care au fost făcuţi praf la ultimele convocări: ”Sunt în formă” | EXCLUSIV

Marius Niculae îi propune la naţională pe doi dintre jucătorii care au fost făcuţi praf la ultimele convocări: ”Sunt în formă” | EXCLUSIV
Comentarii

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la următoarea acţiune a echipei naţionale, astfel că Edi Iordănescu mai are puţin timp pentru a îşi decide lista de convocări. Ca fost vârf, Marius Niculae i-a sugerat lui selecţionerului doi atacanţi pe care s-ar putea baza.

Ultima acţiune a echipei naţionale va rămâne pentru mult timp în memoria fanilor români, dar nu din motive bune. ”Tricolorii” au încheiat ultima pauză pentru meciurile internaţionale îngenuncheaţi.

Pe lângă o victorie cu Finlanda, obţinută cu mari emoţii, România a fost învinsă de Bosnia şi a fost umilită de două ori de Muntenegru, scor 0-5 la general.

În urma acelor partide, se făceau presiuni ca Edi Iordănescu să îşi piardă postul de selecţioner, în timp ce alte persoane au tras la răspundere conducerea FRF.

Până la urmă, niciunul dintre Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiţă sau Edi Iordănescu nu au fost înlocuiţi şi este greu de crezut că echipa naţionale se va prezenta altfel la viitoarele partide.

În orice caz, selecţionerul va fi nevoit să convoace un lot de jucători şi va fi interesant de văzut dacă vor exista multe schimbări faţă de ultima acţiune.

După ce i l-a propus pe Alex Ioniţă II, de la Rapid, Marius Niculae i-a transmis lui Edi Iordănescu şi ce doi atacanţi ar putea fi opţiuni pentru naţională.

Marius Niculae îi propune la naţională pe doi dintre jucătorii care au fost făcuţi praf la ultimele convocări

Fostul ”tricolor” l-a nominalizat în primul rând pe Denis Alibec, care a trecut printr-o revenire de formă după întoarcerea la Constanţa.

Din păcate, acesta este accidentat în prezent şi ar putea rata prezenţa la naţională, lucru care nu i-ar deranja pe unii fani, care au fost foarte critici la adresa sa la ultimele meciuri.

În plus, Niculae consideră că Jovan Markovic ar putea fi o opţiune, după ce a marcat o dublă în victoria cu Farul şi şi-a încheiat seria neagră de meciuri fără gol înscris.

Totuşi, şi jucătorul cu origini sârbe a fost atacat unica dată când a reprezentat naţionala mare, mai ales pentru lipsa de experienţă şi greutatea sa.

”(n.r. ce atacant ar trebuie să convoace Edi Iordănescu?) Alibec, dacă nu avea accidentarea, e într-o formă bună... a slăbit, e la greutatea optimă. Un Markovic, care este în formă”, a declarat Marius Niculae, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţională 

viewscnt
Articole similare