Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jovan Markovic, făcut praf de Cornel Dinu: ”Singura explicaţie e că s-a născut obosit” | EXCLUSIV

Jovan Markovic, făcut praf de Cornel Dinu: ”Singura explicaţie e că s-a născut obosit” | EXCLUSIV
Comentarii

Jovan Markovic a fost convocat în premieră la echipa naţională, însă prestaţiile sale au lăsat de dorit. După doar 15 minute în meciul cu Islanda, Rădoi anunţa că jucătorul era obosit.

Jovan Markovic a fost convocat în premieră la echipa naţională, iar atacantul a şi apucat să debuteze. 15 minute a prins fotbalistul cu origini sârbe la meciul cu Islanda, înainte de a fi titular în partida cu Liechtenstein. Vârful nu s-a remarcat în mod special în niciunul dintre meciuri, ba chiar a fost luat peste picior după câteva declaraţii ale selecţionerului.

După meciul cu Islanda, Rădoi anunţa că atacantul este obosit, deşi a jucat doar un sfert de oră. Pentru un fotbalist profesionist, acest lucru este inacceptabil, iar Cornel Dinu a punctat că astfel de jucători nu au ce căuta la echipa naţională.

Jovan Markovic, făcut praf de Cornel Dinu

Din nou o gafă nepermisă a unui antrenor de echipă naţională, pentru un jucător de 20 ani care a intrat în minutul 75. Singura explicaţie, şi atunci nu ar mai fi selecţionabil, e că s-a născut obosit. Am rezerve în ce înseamnă capacitatea lui de a fi jucător la naţională şi că e obosit un jucător la 20 ani e cel puţin hazliu”, a declarat Cornel DInu, pentru Telekom Sport.

Însă, Rădoi a răspuns rapid şi a explicat exact de ce Markovic acuza o stare de oboseală. Fotbalistul a fost nevoit să dea mai multe kilograme jos şi să se adapteze la stilul de joc al lui Laurenţiu Reghecampf, astfel că va mai avea nevoie de nişte timp pentru a ajunge la o formă fizică optimă.

O să fiu cât mai scurt. După ce a expirat împrumutul la Clinceni, Markovic a revenit la Craiova, apoi a slăbit foarte mult într-o perioadă scurtă, e într-un proces de dezvoltare pe care cei de la Craiova l-au hotărât. S-a schimbat staff-ul la echipa de club, eu ştiu foarte bine ideile lui Reghe.

Putem vedea cu toţii că jucătorii Craiovei au acum reacţie după pierderea mingii, stau cât mai mult timp în terenul adversarei, sunt foarte agresivi. Markovic, în procesul ăsta, neavând foarte multe minute în trecut, slăbind foarte mult, a intrat într-un ritm intens, chiar dacă n-a fost decât în două jocuri integralist.

Rapoartele arată că e foarte obosit şi trebuie să avem grijă cu el. Nu vrem să avem o situaţie similară cu ce s-a întâmplat la Drăguş şi Alibec
(n.r. - accidentaţi). Asta nu înseamnă că Markovic va juca puţin sau doar pe final, dar trebuie să avem grijă cât şi cum va juca”, a răspuns Rădoi.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăcornel dinujovan markovicmirel rădoiromânia 

viewscnt
Articole similare