Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiricheş, absent motivat din meciul cu Liechtenstein: ”I-am explicat că de asta nu va juca”. Rădoi, despre cazul misterios al lui Rotariu la naţională

Chiricheş, absent motivat din meciul cu Liechtenstein: ”I-am explicat că de asta nu va juca”. Rădoi, despre cazul misterios al lui Rotariu la naţională
Comentarii

Mirel Rădoi a susţinut o conferinţă de presă în urma victoriei cu Liechtenstein. Selecţionerul a vorbit despre absenţele lui Chiricheş şi Rotariu, care ar putea reveni la meciul cu Macedonia de Nord.

România a disputat meciul cu cea mai slab cotată adversară din grupa de calificări la Mondial duminică seara. ”Tricolorii” s-au impus cu doar 2-0 în faţa Liechtensteinului şi au arătat letargici şi lipsiţi de chef pe tot parcursul jocului. Rădoi a rotit mulţi jucători, având nu mai puţin de opt schimbări în ultimul 11 de la duelul cu Islanda.

Printre absenţi s-au numărat şi Chiricheş şi Rotariu. Dacă fotbalistul lui Ludogoreţ a fost absent din cauza Covid-ului, căpitanul naţionalei a fost doar odihnit pentru următoarea partidă, a dezvăluit selecţionerul. Însă, surprinzător, la doar zile după a fost testat pozitiv cu coronavirus, Rotariu a returnat trei teste negative.

Chiricheş, absent motivat din meciul cu Liechtenstein, Rotariu ar putea reveni în Macedonia de Nord

I-am explicat că la partida asta nu va juca, pentru că avem nevoie de el în Macedonia de Nord, urmând a fi trei partide, din punct de vedere fizic, foarte solicitante pentru el. După aceea, se întoarce la echipa de club şi să nu riscăm o accidentare pentru următoarea lună.

(n.r. Rotariu) Are trei teste PCR negative, toate făcute cu noi, plus unul înainte să vină la echipă. Chiar am discutat cu medicul, există teoria ca el să fi avut boala şi să fie spre vindecare deja şi să mai aibă câteva rămăşiţe în organism”, a declarat Rădoi.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniamirel rădoivlad chiricheşdorin rotariu 

viewscnt
Articole similare