Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist român ar putea debuta în tricoul lui Arsenal! A fost inclus în lot pentru duelul cu Zurich din Europa League

Un fotbalist român ar putea debuta în tricoul lui Arsenal! A fost inclus în lot pentru duelul cu Zurich din Europa Leaguegalerie foto

Arsenal

Comentarii

Ajuns în 2019 la academia lui Arsenal, pe când avea doar 16 ani, Cătălin Cîrjan (19 ani) a fost inclus în lotul ”tunarilor” pentru meciul cu Zurich din Europa League. Aşadar, românul va avea şansa de a debuta în tricoul echipei londoneze.

În 2019, Arsenal transfera un tânăr jucător român de perspectivă de la Viitorul Domneşti, Cătălin Cîrjan. Mijlocaşul de 19 ani încă se află la club şi ar putea primi şansa de a debuta în tricoul ”tunarilor”.

Considerat un fotbalist promiţător de mic, Cîrjan a primit o lovitură grea în urmă cu un an, când a suferit o accidentare gravă la genunchi, a doua din cariera sa.

Însă, în cazul fotbalistului român nu a fost vorba de o accidentare la acelaşi genunchi, ci la celălalt, iar această lovitură avea să îl ţină departe de gazon 480 de zile.

Un fotbalist român ar putea debuta în tricoul lui Arsenal

Jucam la echipa U23, dar cei de la U18 au avut nevoie de mine, aşa că am jucat (n.r. împotriva lui Southampton, în aprilie 2021). Era o aruncare de la margine. Am sărit pentru a lovi mingea.

Când am aterizat, genunchiul meu (n.r. stâng) s-a dus spre interior, am simţit o 'crăpătură' şi asta a fost. Mă mai accidentasem la ligamentul anterior încrucişat, dar la celălalt genunchi.

Am simţit acelaşi lucru şi am ştiut că e ceva rău. Prima lună a fost cea mai grea, pentru că nu mă puteam mişca, a trebuit să stau în pat o lună, imaginaţi-vă, o lună pe spate, în pat.

Totul mă durea, spatele, tot, nu doar genunchiul. Dar am avut norocul de a avea familia lângă mine, susţinându-mă pe tot parcursul recuperării”, s-a destăinuit Cătălin Cîrjan, pentru The Athletic.

După ce a revenit la antrenamentele echipei U21 în această vară, Cîrjan a apucat deja să joace şi în campionatul de juniori al Angliei, iar joi a primit o şansă nesperată.

Mikel Arteta l-a inclus în lotul său pentru partida cu Zurich din Europa League, iar jucătorul român, aflat pe bancă, ar putea primi şansa de a debuta în tricoul ”tunarilor”.

Deşi se află la club de trei ani deja, ”tricolorul” mic a reuşit să evolueze până acum doar pentru echipele de juniori ale lui Arsenal.

Afla mai multe despre: cătălin cîrjan 

viewscnt
Articole similare