Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment uriaş: încă un fotbalist român, definitiv în echipa lui Arsenal! Arteta şi-a dat acordul pentru mutare. Când ar putea debuta în Premier League

Moment uriaş: încă un fotbalist român, definitiv în echipa lui Arsenal! Arteta şi-a dat acordul pentru mutare. Când ar putea debuta în Premier League
Comentarii

Încă un român aşteaptă debutul în Premier League, dar de această dată pentru Arsenal. După Vlad Dragomir (21 de ani), care a jucat pentru "tunari" într-un meci de Europa League, cu BATE, Cătălin Cîrjan (18 ani) a fost cooptat definitiv de antrenorul Mikel Arteta la prima echipă a lui Arsenal.

Încă un român la Arsenal! Cătălin Cîrjan aşteaptă debutul în Premier League

Nu e prima dată când talentatul fotbalist ofensiv român face pasul la prima echipă a lui Arsenal. Cătălin Cîrjan s-a mai antrenat cu vedetele Alexandre Lacazette, Pierre-Emerick Aubameyang sau David Luiz, dar de această dată a fost cooptat definitiv în lotul primei echipe a lui Arsenal. 

Se pare că Mikel Arteta, care trece printr-o perioadă dificilă la Arsenal, din punct de vedere al rezultatelor, a decis ca fotbalistul român să se antreneze doar cu prima echipă. Cătălin Cîrjan nu se mai întoarce la echipa U23 şi acum aşteaptă debutul în Premier League.

"Catalin Cirjan a fost cooptat definitiv in lotul primei echipe a lui Arsenal. De azi el se va antrena zilnic doar la seniori, asteptand cu incredere debutul in Premier League", a anunţat Cătălin Sărmăşan, impresarul lui Cătălin Cîrjan. 

Arsenal mai are de disputat două meciuri în acest an, cu Cheslea şi Brighton, în Premier League. "Tunarii" joacă în noul an, în campionat, cu West Brom, Crystal Palace şi Newcastle, astfel că fotbalistul român ar putea debuta în unul dintre aceste meciuri. 

În sezonul actual, la U23, Cârjan a jucat 6 meciuri ca titular din 12 posibile, iar în 4 a fost rezervă neutilizată. A reuşit să marcheze cu Blackburn U23 şi să paseze decisiv în meciurile cu Everton U23 şi Derby U23. Arsenal ocupă locul 10 în campionatul U23, la 8 puncte de liderul Chelsea şi la 4 puncte de Manchester City.

  • 15 e locul ocupat de Arsenal în Premier League

Cătălin Cîrjan, de la Domneşti la Arsenal

Născut în Bucureşti, tânărul mijlocaş care are şi o selecţie la naţionala sub 16 ani a României, a venit de la Viitorul Domneşti şi a primit tricoul cu numărul 10. Cîrjan a fost în probe la Arsenal în vara lui 2018, când avea doar 15 ani şi a ajuns acum la academia londonezilor. În urmă cu mai bine de un an, atunci când a fost în probe, el era descris drept un puşti-minune 

Afla mai multe despre: premier leaguecatalin cirjanarsenalcatalin cirjan arsenal 

viewscnt
Articole similare