Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la CFR? Fostul căpitan al campioanei doreşte să se întoarcă la club: ”Mi-ar plăcea”

Revenire de senzaţie la CFR? Fostul căpitan al campioanei doreşte să se întoarcă la club: ”Mi-ar plăcea”galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Ricardo Cadu (40 de ani), fostul căpitan al CFR-ului, care a activat la club în perioada iulie 2006 - iulie 2014, s-a retras din activitate în urmă cu un an şi doreşte să continue în fotbal, dar pe o funcţie administrativă.

Sosit în România în vara lui 2008, Ricardo Cadu şi-a petrecut opt ani din carieră alături de CFR Cluj, formaţie pe care a reprezentat-o în 250 de partide.

Lusitanul a fost şi căpitanul campioanei o bună perioadă de timp şi a reuşit să ridice trei titluri, trei Supercupe şi două Cupe ale României alături de ardeleni.

În 2014, fostul fundaş s-a decis că a venit momentul să plece din Gruia, astfel că a semnat cu AEL Limassol (Cipru), unde a petrecut jumătate de sezon, înainte de a reveni în ţara natală.

Cadu a mai evoluat în Portugalia şase ani şi jumătate şi s-a retras din activitate anul trecut, la vârsta de 39 de ani, dorind să facă pasul în partea administrativă a fotbalului.

Fostul apărător îşi doreşte să devină director sportiv şi a dezvăluit că i-ar plăcea să ocupe această funcţie la CFR Cluj, echipa pe care a reprezentat-o opt ani.

Revenire de senzaţie la CFR? Fostul căpitan al campioanei doreşte să se întoarcă la club

Acum şapte-opt ani a avut o echipă chiar foarte bună. Erau anumiţi jucători, iar România era un campionat foarte puternic. Şapte echipe se luptau la titlu, acum este diferit.

Normal, mi-ar plăcea să mă întorc. Dar, desigur, nu ştiu ce se va întâmpla peste un an, doi sau trei. Mi-ar plăcea să fiu director sportiv sau ceva de genul ăsta.

Să vedem, toate la timpul lor. Toate se pot întâmpla!”, a declarat Ricardo Cadu, pentru sport.ro.

Dacă Ricardo Cadu era obişnuit ca CFR Cluj să evolueze prin Champions League sau Europa League, situaţia s-a schimbat drastic după plecarea lusitanului din Gruia.

După ce a prins doar grupele Conferenece League în ultimul sezon, campioana României s-a calificat şi mai greu în aceeaşi competiţie în actuala stagiune.

Iar în campionat, CFR Cluj se află la nouă puncte de liderul Rapid, deşi are două meciuri mai puţin disputate.

Afla mai multe despre: ricardo cadu 

viewscnt
Articole similare