Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii FCSB-ului riscă să fie daţi afară de pe London Stadium dacă nu respectă regulamentul impus de englezi! Ce le este interzis

Fanii FCSB-ului riscă să fie daţi afară de pe London Stadium dacă nu respectă regulamentul impus de englezi! Ce le este interzis

FCSB

Comentarii

Joi seara, West Ham va primi vizita FCSB-ului, în prima etapă din grupele Conference League. Mulţi suporteri roş-albaştri vor fi prezenţi la meci, iar aceştia au fost avertizaţi că vor fi nevoiţi să se supună regulamentului impus de englezi, altfel riscă să fie daţi afară de pe London Stadium.

Pentru prima dată după cinci ani, FCSB a reuşit să se califice în grupele unei competiţii europene, după ce a reuşit să le învingă pe Saburtalo (Georgia), Dunajska Streda (Slovacia) şi Viking (Norvegia) în preliminarii.

Ultima oară, tot Nicolae Dică fusese tehnicianul care a condus-o pe vicecampioană către grupele europene, când reuşea să ajungă cu FCSB chiar în primăvara Europa League, unde era învinsă de Lazio.

Aşadar, fanii roş-albaştri au aşteptat cu sufletul la gură o nouă calificare într-o competiţie UEFA, iar în West Ham au un adversar de calibru, care aminteşte de ”balaurii” pe care îi înfrunta FCSB în alte vremuri.

Suporterii au luat cu asalt casele de bilete, iar, odată ce s-au epuizat tichetele destinate echipei oaspete, aceştia şi-au asigurat locuri în zonele destinate fanilor gazdelor.

Fanii FCSB-ului riscă să fie daţi afară de pe London Stadium dacă nu respectă regulamentul impus de englezi

Din această cauză, West Ham le-a transmis celor de la FCSB că suporterii români vor fi nevoiţi să se impună unui regulament special, riscând să fie daţi afară dacă refuză.

Vicecampioana a transmis, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, că fanii roş-albaştri care vor sta în zonele stadionului destinate echipei gazde nu vor putea să poarte însemne ale FCSB-ului sau să se manifeste în timpul meciului.

În cazul în care nu vor respecta aceste lucruri, suporterii vor risca să fie daţi afară de forţele de ordine de pe London Stadium, au punctat cei de la FCSB.

"Clubul West Ham United ne-a informat, în cadrul şedinţei de organizare din această dimineaţă, că suporterii români care au bilete în alte zone ale stadionului în afara celei destinate oaspeţilor vor fi invitaţi să părăsească arena în situaţia în care poartă însemnele clubului nostru sau se manifestă în timpul meciului.

Vă rugăm să contribuiţi la o desfăşurare fără incidente a meciului din această seară, care marchează revenirea FCSB în grupele unei competiţii europene. Vă mulţumim pentru înţelegere!", au transmis cei de la FCSB.

 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare