Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regina Elisabeta a II-a ar fi fost o fană a adversarei FCSB-ului, West Ham. Aceasta s-a stins din viaţă la 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a ar fi fost o fană a adversarei FCSB-ului, West Ham. Aceasta s-a stins din viaţă la 96 de ani

Fotbal

Comentarii

La cinci luni după ce a împlinit vârsta de 96 de ani, Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viaţă. Aceasta va rămâne în istorie ca monarhul din Regatul Unit care a domnit cea mai lungă perioadă, 70 de ani.

Pe opt septembrie, familia regală a Regatului Unit a emis un comunicat prin care informa că Regina Elisabeta a II-a trece prin momente grele din punct de vedere medical. O zi mai târziu, aceasta s-a stins din viaţă.

Născută pe 21 aprilie 1925, Regina Elisabeta a II-a a urcat pe tron la frageda vârstă de 25 de ani, în 6 februarie 1952, după moartea tatălui său, Regele George al VI-lea.

Aceasta a avut cea mai lungă domnie din istoria familiei regale a Marii Britanii, ocuând tronul preţ de 70 de ani, până la moartea sa, pe 8 septembrie 2022.

O împătimită a fotbalului, Regina Elisabeta a II-a niciodată nu a dezvăluit public ce echipă a susţinut, deşi au apărut mai multe zvonuri de-a lungul anilor.

În 2009, The Mirror nota că ”Regina este fana lui West Ham”, adversara peste care are să dea FCSB chiar în seara în care s-a stins din viaţă monarhul.

Regina Elisabeta a II-a ar fi fost o fană a adversarei FCSB-ului, West Ham

O sursă de la Castelul Windsor susţinea că ”Regina niciodată nu a vrut ca oamenii să afle pe cine susţine, întrucât doreşte să fie văzută ca un fan neutru.

Dar s-a dat de gol după ce a auzit că un membru al staffului său este un suporter al lui Millwall (n.r. o rivală a lui West Ham). Lumea a fost şocată, până la urmă nu este un fan tipic pentru West Ham”.

Ani mai târziu, Sport Bible nota că Elisbeta a II-a nu ar fi ţinut de fapt cu ”ciocănarii”, care sunt renumiţi ca fiind o echipă susţinută de clasa muncitorească, ci cu Arsenal.

Aceasta a fost prezentă la baza de pregătire a ”tunarilor” în 2007, iar Cesc Fabregas a dezvăluit că ar fi aflat că este o împatimită a lui Arsenal.

Deşi era cunoscută ca o fană a fotbalului, mare dragoste a Reginei Elisabeta a II-a erau cursele de cai.

Afla mai multe despre: regina elisabesta a ii-a 

viewscnt
Articole similare