Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tavi Popescu, ”pasă de gol” pentru West Ham. ”Perla” FCSB-ului se afla pe gazon de doar patru minute | FOTO

Tavi Popescu, ”pasă de gol” pentru West Ham. ”Perla” FCSB-ului se afla pe gazon de doar patru minute | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

După ce reuşise să deschidă scorul prin Cordea în prima repriză, fanii FCSB-ului sperau că echipa lor de suflet poate obţine un rezultat important împotriva lui West Ham. Dar, din păcate pentru roş-albaştri, speranţele lor s-au năruit în repriza secundă.

Tavi Popescu, ”pasă de gol” pentru West Ham

După o absenţă de cinci ani din grupele unei cupe europene, FCSB a reuşit să treacă de preliminariile Conference League şi a fost recompensată cu o grupă din care mai fac parte West Ham şi Anderlecht.

Iar roş-albaştrii aveau să debuteze în competiţie cu cel mai greu duel: în deplasare, împotriva ”ciocănarilor”. Dar, în prima repriză, diferenţa dintre cele două echipe nu a fost evidentă.

Ba chiar FCSB a intrat la pauză în avantaj, graţie golului marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru. Însă, în a doua parte, West Ham avea să îşi revină, cu şansă.

Mai întâi, arbitrul le-a acordat englezilor un penalty inexistent, din care au egalat, înainte ca Tavi Popescu să gafeze şi să ofere ”pasă de gol” pentru gazde.

Jarrod Bowen primise o centrare în careul FCSB-ului, iar, după ce a preluat pe piept, Popescu s-a întins pentru a îi fura balonul, dar l-a împins în spatele defensivei sale.

Antonio aştepta în spatele liniei FCSB-ului şi a profitat: balonul a ajuns la Emerson, iar italianul l-a ”executat” pe Târnovanu.

Era minutul 75 la momentul marcării golului, iar Popescu de abia fusese introdus pe teren în minutul 71.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare