Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Petrescu după ce a eşuat să obţină o victorie împotriva campioanei din Kosovo: ”Încă suntem neînvinşi. Mai bine faci egal decât să nu pierzi”

Concluziile lui Petrescu după ce a eşuat să obţină o victorie împotriva campioanei din Kosovo: ”Încă suntem neînvinşi. Mai bine faci egal decât să nu pierzi”

CFR Cluj

Comentarii

În prima etapă a grupelor Conference League, CFR Cluj a înfruntat-o pe campioana din Kosovo, Ballkani. Aflată în premieră în grupele unei competiţii europene, echipa gazdă a fost la un pas de a obţine o victorie nesperată, dar a fost egalată pe final de meci.

Primul meci din grupele Conference League a adus-o pe CFR Cluj în Kosovo, unde avea să dea peste Ballkani, campioana din Superliga kosovară.

Deşi formaţia pregătită de Dan Petrescu era favorită, aceasta a fost la un pas de a pierde confruntarea, dar a fost salvată de Yuri în prelungiri.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, dar ”Bursucul” nu s-a prezentat prea dezamăgit la conferinţa de după meci, notând că echipa sa încă este neînvinsă în Conference League.

În plus, ”Bursucul” a afirmat că este mulţumit de contribuţia lui Yeboah şi a punctat că, întrucât a egalat în prelungiri, CFR nu are cum să se plângă că a obţinut doar un punct.

Concluziile lui Petrescu după ce a eşuat să obţină o victorie împotriva campioanei din Kosovo

Au avut posesia mingii mai mult, dar, cred că au avut două şuturi sau trei maxim pe poartă şi au marcat un gol frumos. Am avut nişte ocazii, nu am reuşit să marcăm.

E clar că nu am făcut cel mai bun meci al nostru, dar încă suntem neînvinşi în Europa (n.r. în Conference League, în Champions League a pierdut cu Pyunik)E un punct bun pentru moral.

Când marchezi în ultimul minut nu poţi să fii supărat.  E un pas înainte un punct, sperăm joi să câştigăm. Să facem patru puncte în două meciuri e un pas bun pentru calificare.

Toată lumea a spus că noi suntem favoriţi. Să egalezi în ultimul minut, trebuie să fii mulţumit. Îţi dai seama dacă pierdeam... pentru mine e mai bine să faci un egal decât să nu pierzi. 

La ora asta suntem aici încă... zburăm... când să-i antrenez? Mâine? La două zile înainte de meci. Foarte puţin pot să-i antrenez.

Când? Vor fi iar 7-8 schimbări la meciul cu Craiova, meci important, după care joi vrem să câştigăm. 

Degeaba te antrenezi bine, cu meciurile te aflii în formă. Iar jucătorii care au venit nu au 90 de minute, poate doar o repriză şi trebuie să-i pregătim şi pe ei.

Mi-a plăcut (n.r. de Yeboah). El a încercat să joace pentru echipă, dar în faţă nu a avut prea multe realizări.”, au fost cuvintele lui Dan Petrescu după meci la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare