Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mario Camora după egalul CFR-ului din Conference League: ”Nu eram pregătiţi pentru asta!”

Reacţia lui Mario Camora după egalul CFR-ului din Conference League: ”Nu eram pregătiţi pentru asta!”

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora a oferit mai multe declaraţii după egalul din Conference League.

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate joi seara la Pristina, scor 1-1, cu echipa FC Ballkani, în primul ei joc din grupa G a Conference League. Armend Thaci a înscris, în minutul 62, primul gol al meciului de pe stadionul Fadil Vokrri, din Pristina. Golul egalizator a fost înscris în minutul 90+1 de către Yuri.

La finalul meciului, Mario Camora a oferit mai multe declaraţii. El spune că echipa lui nu era pregătită pentru jocul de posesie al adversarilor de azi. 

”Nu eram pregătiţi pentru asta!”

”După ce s-a întâmplat, e un rezultat bun. Au avut o posesie bună. Nu eram pregătiţi pentru acest aspect. Noi am avut mai multe ocazii de gol. Ei au încercat, au dat un gol, dar s-a văzut. Ştiam că vom da totul. Din min 70 au scăzut fizic şi ne-am dus peste ei.

Şi restul echipelor din grupe vor avea meciuri grele aici. Joacă un fotbal frumos, ca Farul de la noi. E un punct foarte important pentru noi. Sperăm ca suporterii să ne ajute în următorul meci. Acum e important să ne gândim la Craiova. Suntem pe un loc care nu ne caracterizează, trebuie să câştigăm următorul meci”, a spus Mario Camora, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: cfr-mario camora-conference league 

viewscnt
Articole similare