Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica explică schimbarea care l-a enervat pe Gigi Becali în West Ham - FCSB: "Daca îl băgam pe Dulca, lumea spunea asta" | EXCLUSIV

MM Stoica explică schimbarea care l-a enervat pe Gigi Becali în West Ham - FCSB: "Daca îl băgam pe Dulca, lumea spunea asta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut joi seara la Londra, scor 1-3, primul meci din grupele Conference League, cu echipa engleză West Ham United.

EXCLUSIV | MM Stoica explică schimbarea care l-a enervat pe Gigi Becali în West Ham - FCSB: ”E uşor să vorbeşti după...”

Cordea a deschis scorul în minutul 34, din pasa lui Olaru. Bowen a egalat din penalti, în minutul 68. Al doilea gol al gazdelor a fost înscris de Emerson, în minutul 75, iar Michail Antonio a închis tabela în minutul 90.

Sectorul destinat oaspeţilor a fost ocupat de peste 3.000 de persoane şi alte mii de fani români s-au aflat pe arena din Londra.

MM Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport şi a vorbit despre eşecul suferit pe London Stadium.

Gigi Becali s-a declarat mulţumit de tactica pregătită de Nicolae Dică, însă l-a nemulţumit o schimbare pe care acesta a făcut-o în timpul meciului. În minutul 71 Tavi Popescu a fost trimis pe teren în locul lui Darius Olaru, lucru care l-a nemulţumit pe patronul vicecampioanei FCSB. Becali şi-ar fi dorit ca în locul lui Olaru să intre Marco Dulca.

MM Stoica, însă a revenit cu explicaţii, vizibil deranjat de comentariile de după meci. 

”I-am văzut pe unii că s-a greşit cu schimbarea lui Olaru. Atât le-a trebuit oamenilor care câştigă bani în studiourile TV. Măcar să vadă. Olaru s-a accidentat, a ieşit. Când s-a dictat penalty, el era la mijlocul terenului, simţea o durere ascuţită la coapsa stângă. Se putea introduce şi Vlad să joace între fundaşii centrali, însă e uşor să vorbeşti după.

Dacă în locul lui Olaru intra Dulca, o schimbare ultradefensivă deja şi la 1-1 deja şi pierdeam, atunci toată lumea spunea că s-a făcut schimbare defensivă. Cu Dică am trecut prin multe momente, momentul Middlesbrough. Antrenorii ştiu mai bine decât toată lumea ce schimbări să se facă. Toate schimbările, în afară de cele din prelungiri, au fost cauzate de accidentări. Nu era meciul capital al acestui sezon, dar dacă oamenii au zis că nu mai pot juca? Să-i ţinem în teren?”, a răbufnit MM Stoica. 

EXCLUSIV | 3 jucători lăudaţi de Mihai Stoica după West Ham - FCSB 3-1: "Au jucat senzaţional. Nu am arătat rău deloc"

Afla mai multe despre: mm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare