Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cum apare Mititelu în mijlocul violenţelor! Uimit, a spus ce a observat la câţiva metri de el: "Erau patru, cinci băieţi"

VIDEO Cum apare Mititelu în mijlocul violenţelor! Uimit, a spus ce a observat la câţiva metri de el: "Erau patru, cinci băieţi"

Rapid

Comentarii

Patronul lui U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a fost surprins în mijlocul incidentelor petrecute după victoria cu Rapid Bucureşti, scor 1-0

Adrian Mititelu, în mijlocul conflictului dintre olteni şi rapidişti: "Nu ştiu cum a ajuns Poştaşu' acolo"

Un conflict violent a avut loc la finalul partidei U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti. Cristian Săpunaru a susţinut că s-a temut pentru siguranţa sa şi a colegilor, în timp ce fanul cu care a intrat în conflict, cel poreclit Poştaşu, a oferit partea sa şi a făcut acuzaţii

Printre multe alte persoane din zona vestiarelor, jucători, oficiali şi bodyguarzi s-a aflat şi Adrian Mititelu, care a oferit explicaţii din partea organizatorilor. 

Afaceristul susţine că a fost surprins de evenimente când acorda un interviu şi a observat că au existat şi oameni de ordine din partea giuleştenilor. Totuşi, nu şi-a putut explica cum a ajuns fanul cu care s-a certat Cristian Săpunaru în zona vestiarelor. 

"Da, eram acolo, îi felicitam pe băieţi, dădeam un interviu (n.r. - pentru o televiziune) şi am văzut că e un meleu acolo şi am m-am dus şi eu acolo cu dorinţa de a calma lucrurile, dar deja nu mă mai puteam implica, era Săpunaru. El alerga să-l bată pe un suporter, care nu ştiu cum a ajuns acel suporter acolo. 

Erau şi bodyguarzi de la Rapid, cei mai mulţi erau de la Rapid. În dreptul vestiarului Rapidului eu am văzut patru, cinci băieţi care erau de la Rapid. 

Nu ştiu cum a ajuns Poştaşu' acolo, dacă era el acolo. Să ştiţi că nu vreau să dau vina pe alţii, dar Săpunaru a făcut această nebunie, a fost de nestăvilit. Nu am văzut cine e suporterul, nu-mi dau seama cum a ajuns Poştaşu' acolo", a declarat Adrian Mititelu pentru Orange Sport. 

Pe imaginile surprinse la în zona arenei, Adrian Mititelu apare uimit de cele întâmplate la câţiva metri de el, apoi dispare, semn că s-a retras din mijlocul taberelor care se confruntau. 

VIDEO Adrian Mititelu, în zona vestiarelor în timpul altercaţiei

U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti 1-0 în Liga 1

FCU Craiova a dispus sâmbătă cu scorul de 1-0, pe teren propriu, de formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă

Craiova a deschis scorul în minutul 55, când Sidibe a înscris din pasa lui Gabi Iancu. Golul a fost anulat pentru ofsaid, dar a fost validat de arbitrul Marian Barbu după consultarea VAR. 

În ultimele zece minute ale meciului, galeria echipei Rapid a provocat incidente în peluza pe care o ocupa. Forţele de ordine au intervenit împrăştiind gaze în sectorul respectiv. De altfel, Cristian Săpunaru s-a certat şi cu jandarmii la finalul partidei. 

 

Afla mai multe despre: adrian mititeluu craiova 1948 rapid bucuresticristian sapunaru 

viewscnt
Articole similare